Też myślę że C byłaby najwygodniejsza. Masz jakiś konkretny model na oku?Właśnie jestem na etapie zakupu... totalnie nie mogę spać w nocy... krece się tylko z boku na bok... a przecież co będzie jak brzuch będzie mocno rósł !! kupie chyba poduchę typu C
reklama
Kaarcia
Fanka BB :)
Ja miałam w 1 ciazy w kształcie litery C, z firmy Supermami i uważam, ze jest świetna. Pozniej po ciazy nadałaby sie do karmienia, ale do karmienia miałam druga, wiec ta używałam rzadko, używałam ja tez zamiast kokona dla małego. Ale nie na początku (bałam sie śmierci łóżeczkowej) tylko jak nauczył sie obracać na brzuch. Musiałam go w nocy ograniczać ta poduszka, żeby sie nie obracał przez sen, bo nie umiał spac na brzuchu i jak sie obrocil to od razu był ryk i afera aktualnie tą poduchę zaciągnął do swojego tekturowego domku, wpasowała sie tam idealnie i nie mam pomysłu jak ja odzyskać, a niedługo sie przydaMam jeszcze inne pytanie. Interesowałyscie się może zakupem poduszek ciążowych? W kształcie litery C czy L? Polecacie konkretną markę, wkład, kształt? Można je tez wykorzystać po porodzie do karmienia a na ten moment do wygodnego spania
Po wizycie. Torbiel znowu zmalała wiec ok. Dzidzus fajny już machał rączkami i nóżkami cały czas. Tylko na wejściu ja nagle miałam wysokie ciśnienie a później bobo miał dość wysokie tętno płodu. Dostałam masę badań, powtórzenie tarczycy bo może skoczyła nagle albo infekcja jakaś i mam wizytę za tydzień żeby sprawdzać to tętno.
Ana874
6,10 mam prenatalne, jeszcze nie wiemy kto tam mieszka. U Ciebie dziewczynka prawda?Ooo to widze, że chipsy w połączeniu ze słodkim nie tylko u mnie królują a u Ciebie córa, czy synek?
Ja wczoraj chipsów o mało co nutellą nie wysmarowałam
Monika2211
Ja używam aloesu, nie tylko na brzuszekDziewczyny a smarujecie brzyszek oliwka ?
My po prenatalnych z USG wszystko super, z ciekawostek wczoraj lekarz powiedział że chyba chłopak a dzisiaj pani doktor, że wg niej dziewczynka ale dzisiaj mi pokazała ten wyrostek płciowy i faktycznie nic nie odstawał Na pappa też muszę czekać ok. 2 tyg. Dostanę na mejla, ale jestem dobrej myśli termin na 10 kwietnia
Załączniki
edey
Też myślę że C byłaby najwygodniejsza. Masz jakiś konkretny model na oku?
Myślałam o takiej:
https://allegro.pl/oferta/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-ciazowa-7149733655?bi_s=ads&bi_m=listing%3Adesktop%3Aquery&bi_c=NjI5ZGE5YjktMDc0Ni00ZDNkLWI5MjMtZDQ5M2Q3NjZmZGVkAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=b5d60aa2-14f4-418f-a92e-aa1068765428
Monika2211
Mnie też od żółtego sera odrzuca (podobnie od mięsa i wędlin). Za to biały mi smakuje. No i te słodycze Choćby nie wiem co, czekolada musi być w zasięgu rękito ja tak mam, że ser zjem tylko zapiekany albo mozarelle, żadnego innego nie tknę i nawet teraz w ciąży mi się to nie zmienilo mięso za to nie bardzo mi podchodzi i ogólnie jem bardzo mało, wręcz zmuszam się do jedzenia wróciła mi trochę ochota na słodkie, ale najlepiej w połączeniu ze słonym czyli np chipsy z Delicjami bardzo mi ostatnio pasują ...a co do objawów to mogłabym cały dzień przespać a i tak jestem niewyspana... biust boli trochę i ciągnięcie brzucha w dół odczuwam już od dłuższego czasu, a zwłaszcza jak wchodzę po schodach na piętro
dorotakovv
Ja też miałam na NFZ tylko w prywatnej placówce, w LuxmedzieJa na NFZ czekam tydzień!!!
reklama
Oleczqa002
Już kiedyś pytałam o to tutaj naszych dziewczyn i poleciły mi Mustela, więc taki sobie kupiłam póki co smakuje codziennie brzusio, ale na ten moment ciężko mi się wypowiedzieć jak działa. Z tego co widzę ma baaaardzo dobre opinieDziewczyny jaki krem na rozstępy polecacie ? Jak temu zapobiegać ?
Załączniki