U
użytkownik 200
Gość
Zastanawiam się na jakiej zasadzie ten chiński kalendarz ma działać, skoro o płci zazwyczaj decyduje to, kiedy się współżyło (żywotność plemników).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba tak , wiec jeszcze się mieszczę . U nas tez 1,9 NT ... martwi mnie to DV tezU mnie 1,686 MoM bhcg, 1,9 NT a pappa 0,411 MoM
Bhcg chyba nie może przekroczyć 2,5 ? Dobrze mówię?
Czyli kuźwa jaki wiek hahahahEj dziewczyny ja dopiero teraz doczytałam, że w chiński kalendarz wpisuje się wiek matki, ale według chińskiego kalendarza księżycowego, a nie według naszego
Kojarzysz taki program w tv „Starożytni kosmici”? Z tym kalendarzem jest trochę jak z tym programem. Nie wiadomo na czym ta wiedza została oparta, ani skąd to się wzięło, ale jednak to może działać Jak już odkryjemy tajniki obliczania chińskich księżycowych lat będziemy mądrzejszeZastanawiam się na jakiej zasadzie ten chiński kalendarz ma działać, skoro o płci zazwyczaj decyduje to, kiedy się współżyło (żywotność plemników).
Ja brunetka więc wzięłam brunetkęKtóry zamówiłaś?
Też wezmę sobie, podoba mi się blondynka i boho
Ten luz jest też sztos
Ja blondynkęJa brunetka więc wzięłam brunetkę