Betty.kj
Zaangażowana w BB
W związku z dzisiejszymi prenatalnymi, też zrobiłam sobie taki prezent
Zamówiłam sobie [emoji3059]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zamówiłam sobie [emoji3059]
U nas tez wszystko w normie jest , bhcg 2,18 a pappa 0,6 także to mogło mieć wpływ No i to DV 1,7 . Jutro dzwonię i się umawiamDokładnie, mam tak samo wiem że będzie dobrze, ale gdzieś tam jakieś ziarno już zasiane.... U mnie zastanawiające jest tylko obniżone białko pappa, reszta wszystko w normie.... Przyziernosc karkowa dobrze, bhcg też ok, tylko to pappa poniżej 0.5.... I chyba zdecydujemy się na nifty, żeby dzidziuś miał szczęśliwa mamę a nie smutas do końca ciąży narazie usg w piątek u lekarza który robił usg 13 lat temu mojemu synkowi, chłopak zdrowy, rośnie jak na drożdżach później zdecydujemy co dalej dla naszego spokoju
Omg! To już wyższa szkoła jazdy Muszę to rozkminićEj dziewczyny ja dopiero teraz doczytałam, że w chiński kalendarz wpisuje się wiek matki, ale według chińskiego kalendarza księżycowego, a nie według naszego
No i poszły konie po betonieEj dziewczyny ja dopiero teraz doczytałam, że w chiński kalendarz wpisuje się wiek matki, ale według chińskiego kalendarza księżycowego, a nie według naszego
kuźwa, a tak było pięknieNo i poszły konie po betonie
No ja też, ale nigdzie żadnego info na ten temat jak to liczyćOmg! To już wyższa szkoła jazdy Muszę to rozkminić
Ja znalazłam tylko coś takiegoNo ja też, ale nigdzie żadnego info na ten temat jak to liczyć
Niestety nie mogę sprawdzić czy mi się zgadza z synem bo on poczęty w 2018Ja znalazłam tylko coś takiego
Chłopiec czy dziewczyna? Chiński kalendarz płci 2023 i 2024
Kalkulator płci chińskiego kalendarza na rok 2023 i 2024 dla matek, które chcą przewidzieć płeć swojego noworodka, chłopca lub dziewczynki.www.karmaweather.com
U mnie 1,686 MoM bhcg, 1,9 NT a pappa 0,411 MoMU nas tez wszystko w normie jest , bhcg 2,18 a pappa 0,6 także to mogło mieć wpływ No i to DV 1,7 . Jutro dzwonię i się umawiam