reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Dokładnie, mam tak samo 😔 wiem że będzie dobrze, ale gdzieś tam jakieś ziarno już zasiane.... U mnie zastanawiające jest tylko obniżone białko pappa, reszta wszystko w normie.... Przyziernosc karkowa dobrze, bhcg też ok, tylko to pappa poniżej 0.5.... I chyba zdecydujemy się na nifty, żeby dzidziuś miał szczęśliwa mamę a nie smutas do końca ciąży 🙂 narazie usg w piątek u lekarza który robił usg 13 lat temu mojemu synkowi, chłopak zdrowy, rośnie jak na drożdżach 😇 później zdecydujemy co dalej dla naszego spokoju 😊
U nas tez wszystko w normie jest , bhcg 2,18 a pappa 0,6 także to mogło mieć wpływ No i to DV 1,7 . Jutro dzwonię i się umawiam :)

U nas w sobotę byli znajomi, którzy w poniedziałek dowiedzieli się, że w przedszkolu covid i teraz są na kwarantannie. No i stres mały mi towarzyszy.

reklama
Do góry