dorotakovv
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej, a jak na usg te przezierności i inne?Odebrałam wyniki testu pappa, wczoraj miałam usg i krew a dziś już cały opis. Test pappa wyszedł zle dla trisomni 21
A może zastanów się nad testem typu nifty ? O ile oczywiście możecie sobie na to pozwolić bo ceny są niestety wysokie . Bardzo współczuje, że ten test wyszedł niekorzystnie, ale pamiętaj , że to nie oznacza, że dziecko na pewno urodzi się chore. Jeżeli USG wyszło dobrze to trzeba być dobrej myśliRyzyko podstawowe 1-146 a z moich wyników wyszło 1-68.dal skierowanie na amniopunkcje ale ja się boję . Usg b. dobrze wyszło, nt 1,9 mm.
Na usg nie miał zastrzeżeń... Ja myślę że może zanizylo to że białko bhcg jest niższe....Ojej, a jak na usg te przezierności i inne?
Powiem Ci mam 179087 zdjęć i nie wiem czy na którymś widać, juz leżę pod kołderką z moja 170cm poduszka , jutro się do kuli wrzuci !Nub?-to poziome? Poka swoja corcie to porownamy w mojej magicznej kuli
A może zastanów się nad testem typu nifty ? O ile oczywiście możecie sobie na to pozwolić bo ceny są niestety wysokie . Bardzo współczuje, że ten test wyszedł niekorzystnie, ale pamiętaj , że to nie oznacza, że dziecko na pewno urodzi się chore. Jeżeli USG wyszło dobrze to trzeba być dobrej myśli
Materiał ze strony: poradygenetykaOdebrałam wyniki testu pappa, wczoraj miałam usg i krew a dziś już cały opis. Test pappa wyszedł zle dla trisomni 21
Wiesz kochana pappa ma za zadanie nastraszyc i zwrocic uwage na ewentualny problem.to bialko po cos sie bada,wyszlo ze 1 do 63,wiesz jak masz kapelusz i wrzucis 62 biale kuliki i jedna czarna ,to masz male szanse ze akurat wyjmiesz ta czarnaTak myślę że może dlatego że mam obniżone to bi
Na usg nie miał zastrzeżeń... Ja myślę że może zanizylo to że białko bhcg jest niższe....
Zmien sobie nick na"zytniaKromaZserem"Stanowię taką markę sama w sobie!!!
dzis poszlam w pieczona karkowkę z pomidorem!!!