reklama
modesty
Fanka BB :)
Nie wiem jak sie wiara odnosi do relacji, czy też przesadnych relacji = dominacji z rodzicami, nie rozpatruje tego w ten sposób. Nie chcę też tu wycinkiem sytuacji porozniać Dziewczyn na forum.
Wyzalilam się Wam, bo nie potrafię zrozumieć takiego absurdalnego zachowania dorosłego mężczyzny, na codzień podejmującego trudne decyzje w pracy, a w domu przy matce trok od kaleson. Matka traktuje go jak męża, bo od 16 lat jest wdową, a on jedynak czuje sie tak odpowiedzialny, a ona to wykorzystuje, nie patrząc że niszczy mu życie. Widzi to otoczenie, rodzina ale tylko ja mam odwagę otwierać mu oczy.
Juz Wam nie zanudzam, bo książkę mogę o tym napisać a odpowiedzi nie znajdę.
Dziękuję Wszystkim za swoje też historię !
Jest taki ważny i znany cytat z PŚ. Parafrazuję: Opuści człowiek ojca i matkę i złączy się z żoną swoją i będą dwoje w jednem ciele.
Loli05
Piateczka mam to samo,dzis mi sie snilo ze bylam na usg a Pani doktor mi mowi ze jej przykro ale widzi tylko "dywanik!"Kumacie dywanik,konkretniej to powiedziala "rug"Dziewczyny mam kolejny dzien dola.W pracy sracz,coraz bardziej stresuje sie przed prenatalnymi,chcialabym zobaczyc dzidzię czy u niej tam wszystko dobrze Panicznie boje sie czy wszystko bedzie ok....a jeszcze 6 dni
po angeielsku
Martxx1
Nie stresuj się! Wszystko będzie dobrze, zobaczyszDziewczyny mam kolejny dzien dola.W pracy sracz,coraz bardziej stresuje sie przed prenatalnymi,chcialabym zobaczyc dzidzię czy u niej tam wszystko dobrze Panicznie boje sie czy wszystko bedzie ok....a jeszcze 6 dni
Czarna 36
Dzidziu, niestety....ale,zobaczysz nie bedzie tak źle . My nosimy dziecko w brzuchu,zmieniamy się,inaczej odczuwamy. Do faceta zwyczajnie jeszcze moze nie docierac....oni sa bardzo prości w obsłudze i dla nich jak dziecka jeszcze fizycznie nie ma na ziemi to nie ma tematu. A jesli chodzi o tesciowa.....tu nic nie zmienisz ogranicz kontakt do minimum a mąz jak dziecko sie urodzi nie bedzie mial az tyle czasu by byc na kazde jej zawolanie. Ja tez mam trudne relacje z tesciową tym bardziej po reakcji/a w zasadzie jej braku/ jak dowiedziała sie o dziecku. Spuszczam to w klozet nie bede dzidzi w brzuchu stresować i tak moja praca wystarczajaco jej szkodziPięknie to napisalaś...!
Wiesz ja na każdym badaniu bylam sama, Mąż nawet ostanio chciał bym nie mówiła swojej Siostrze o Dziecku. Zastanawiam się czy on w ogóle jest zainteresowany, wydaje mu sie ze jest wygodny, bo teraz to nie on jest najważniejszy.
Jest ode mnie starszy 8 lat i dziś starał sie w ciagu dnia mnie rozśmieszyc, ale po powrocie jak napisalam zawiodlam sie na jego zachowaniu.
Postępuje jak jego matka - chciała w nieskończoność odwlekac ślub by nim sterowac.
Moja Mama powiedziała dziś to będzie Twoje Dziecko, nie licz na niego.
Powiem Wam Dziewczyny, ze to dobry człowiek, ale zniszczony przez matke, on sie jej autentycznie boi!!!!
Czarna 36
No to sztos Wiesz mi tez sie ostanio snily bzdury moze to dobry omen i wynik naszych chorych zamartwian kazdego dnia?Piateczka mam to samo,dzis mi sie snilo ze bylam na usg a Pani doktor mi mowi ze jej przykro ale widzi tylko "dywanik!"Kumacie dywanik,konkretniej to powiedziala "rug"
po angeielsku
Czarna 36
ostatnio tak mi sie jakos nie uklada.....szczegolnie w pracy i po prostu wiara i optymizm odeszly,a dziecka swego nie widzialam juz 2 tygodnie i tęsknię. Martxx tak bardzo Ci dziekuję nawet nie wiesz jak takie dobre słowo na mnie poztywnie działa . Wszystkiego naj dla CiebieNie stresuj się! Wszystko będzie dobrze, zobaczysz
Chichuni
@Dzidziu ja mialam hardcore z byla tesciowa. Synek mamusi, zadna kobieta nie była odpowiednia dla jej syneczka. Całe małżeństwo toczyły się wojną, bo byl pod silnym wpływem matki. Jej manipulacji. Ona zadzwoniła on lecial. Potrafił ostatnie pieniądze jej nieść, żeby miala za co palić.
U mnie małżeństwo sie skonczylo. Ale nie to było przyczyną.
Doskonale wiem, co czujesz i co przechodzisz.
Faceci niestety nie mają tak rozszerzonego umysłu jak my i myślą innymi kategoriami. To trzeba przetrwać. Wiem, ze jest Ci ciężko, ale ta kobieta jest już dosc stara i zadne z Was nie wie, ile im tego czasu wspolnego zostało. Rozumiem, ze denerwuje Cie fakt, że poszlas na dalszy plan, ale nie sądzę, żeby to jeszcze długo potrwało. Oboje siebie potrzebujecie. Tak jak Ty go, tak on Ciebie.
Glowa do góry! Ważne, że się kochacie i na pewno znajdziecie wspólny kompromis.
@Czarna 36 ja mam w piątek badania, też się martwie, ale wyrzucam złe myśli z głowy, bo to tylko nas dobija i w niczym nie pomogą. Bierz sie w garsc i myśl pozytywnie! Trzymam kciuki ❤
U mnie małżeństwo sie skonczylo. Ale nie to było przyczyną.
Doskonale wiem, co czujesz i co przechodzisz.
Faceci niestety nie mają tak rozszerzonego umysłu jak my i myślą innymi kategoriami. To trzeba przetrwać. Wiem, ze jest Ci ciężko, ale ta kobieta jest już dosc stara i zadne z Was nie wie, ile im tego czasu wspolnego zostało. Rozumiem, ze denerwuje Cie fakt, że poszlas na dalszy plan, ale nie sądzę, żeby to jeszcze długo potrwało. Oboje siebie potrzebujecie. Tak jak Ty go, tak on Ciebie.
Glowa do góry! Ważne, że się kochacie i na pewno znajdziecie wspólny kompromis.
@Czarna 36 ja mam w piątek badania, też się martwie, ale wyrzucam złe myśli z głowy, bo to tylko nas dobija i w niczym nie pomogą. Bierz sie w garsc i myśl pozytywnie! Trzymam kciuki ❤
P
pożegnanie
Gość
O ja mam tam sale treningową, albo ring bokserski !Mnie dzis nic nie bolało az sie zdziwiłam
reklama
U
użytkownik 200
Gość
Jeju, jak mnie ostatnio humory mojego M. denerwują. Tzn. ma dużo racji w tym co mówi, ale jakoś drażni mnie to i mam ochotę się kłócić. Pewnie moje humory i samopoczucie też na to wpływają. Chciałabym być po wizycie, do mojej został tydzień i godzina (taaa.. mam wizytę na 21:/). Nie robię prenatalnych, tylko takie zwykłe badanie, ale trochę się niepokoję tymi wszystkimi bólami i dolegliwościami i chciałabym usłyszeć, że póki co szyjka macicy trzyma.