reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

@Dzidziu - myślę, że czym innym jest problem jego więzi z dzieckiem, czym innym jakości więzi z Tobą, która z tego co mówisz nie jest najsilniejszą i najważniejszą w jego życiu.
Może ten argument trafiać tylko do wierzących, ale w moim odczuciu to generalna prawda: jeśli człowiek nie opuszcza swoich rodziców, to nie potrafi tak naprawdę stworzyć jedności ze swoim współmałżonkiem.

Nie wiem jak sie wiara odnosi do relacji, czy też przesadnych relacji = dominacji z rodzicami, nie rozpatruje tego w ten sposób. Nie chcę też tu wycinkiem sytuacji porozniać Dziewczyn na forum. 🤔
Wyzalilam się Wam, bo nie potrafię zrozumieć takiego absurdalnego zachowania dorosłego mężczyzny, na codzień podejmującego trudne decyzje w pracy, a w domu przy matce trok od kaleson. Matka traktuje go jak męża, bo od 16 lat jest wdową, a on jedynak czuje sie tak odpowiedzialny, a ona to wykorzystuje, nie patrząc że niszczy mu życie. Widzi to otoczenie, rodzina ale tylko ja mam odwagę otwierać mu oczy.
Juz Wam nie zanudzam, bo książkę mogę o tym napisać a odpowiedzi nie znajdę. 🤷‍♀️
Dziękuję Wszystkim za swoje też historię 😘😘😘!

reklama
Jeh
Przygotowanie w sensie depilacja :) Coraz ciężej z tym A co będzie do konca;) Właśnie sama nie wiem co ubrać. Ja mam u swojego prowadzacego, wcześniej badanie ginekologiczne A później usg. W spodnie się już nie mieszcze, raczej zostają tylko legginsy :)
Brzuch urośnie to depilacja na oślep albo z lusterkiem 😅 wydaje się śmieszne ale będzie prawdziwe. A przed porodem mąż mnie golił🙄

Dziewczyny jestem tak w skrócie..
Wszystko ok. Ale doktor prosił mnie o zrobienie pappa więc lece na pobranie...
Płci nie znamy..
Fhr wysokie 178
Nosek jest
Przezierność niska 1.0mm ale mówi że dobrze.
Caly czas miało rączki u góry ciężko było zobaczyć twarz... Zobacz załącznik 1181984
Tak ogladam zdjecia na tej stronie z fb i twoje mi wyglada na dziewczynke,po 7 minutach ogladania zdjec usg jestem juz specjalista;)

Ja to pójdę i dzisiaj zakupie spódnice, mam same letnie, a jutro ma być zimno[emoji2960][emoji2960]
Mam samo usg jutro, ale jak dziewczyny mówią, że nie które mają i tak i tak to wolę być przygotowana :)
Jeh
Przygotowanie w sensie depilacja :) Coraz ciężej z tym A co będzie do konca;) Właśnie sama nie wiem co ubrać. Ja mam u swojego prowadzacego, wcześniej badanie ginekologiczne A później usg. W spodnie się już nie mieszcze, raczej zostają tylko legginsy :)

Brzuch urośnie to depilacja na oślep albo z lusterkiem 😅 wydaje się śmieszne ale będzie prawdziwe. A przed porodem mąż mnie golił🙄

Ja też już robię na czuja, a przed porodem chyba mam w nosie 😜!

Tak ogladam zdjecia na tej stronie z fb i twoje mi wyglada na dziewczynke,po 7 minutach ogladania zdjec usg jestem juz specjalista;)
Jesteś bohaterką dzisiejszego dnia!!! 🤣🤣🤣🤣

Ja to pójdę i dzisiaj zakupie spódnice, mam same letnie, a jutro ma być zimno[emoji2960][emoji2960]
Mam samo usg jutro, ale jak dziewczyny mówią, że nie które mają i tak i tak to wolę być przygotowana :)
A nie masz tuniki.. Ja mam taką dłuższą.. I lubię ja ubrać właśnie do gina bo ona jak krótka sukienka wygląda

reklama
Do góry