reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

@Dzidziu - myślę, że czym innym jest problem jego więzi z dzieckiem, czym innym jakości więzi z Tobą, która z tego co mówisz nie jest najsilniejszą i najważniejszą w jego życiu.
Może ten argument trafiać tylko do wierzących, ale w moim odczuciu to generalna prawda: jeśli człowiek nie opuszcza swoich rodziców, to nie potrafi tak naprawdę stworzyć jedności ze swoim współmałżonkiem.

Nie wiem jak sie wiara odnosi do relacji, czy też przesadnych relacji = dominacji z rodzicami, nie rozpatruje tego w ten sposób. Nie chcę też tu wycinkiem sytuacji porozniać Dziewczyn na forum. 🤔
Wyzalilam się Wam, bo nie potrafię zrozumieć takiego absurdalnego zachowania dorosłego mężczyzny, na codzień podejmującego trudne decyzje w pracy, a w domu przy matce trok od kaleson. Matka traktuje go jak męża, bo od 16 lat jest wdową, a on jedynak czuje sie tak odpowiedzialny, a ona to wykorzystuje, nie patrząc że niszczy mu życie. Widzi to otoczenie, rodzina ale tylko ja mam odwagę otwierać mu oczy.
Juz Wam nie zanudzam, bo książkę mogę o tym napisać a odpowiedzi nie znajdę. 🤷‍♀️
Dziękuję Wszystkim za swoje też historię 😘😘😘!

reklama
Jeh
Przygotowanie w sensie depilacja :) Coraz ciężej z tym A co będzie do konca;) Właśnie sama nie wiem co ubrać. Ja mam u swojego prowadzacego, wcześniej badanie ginekologiczne A później usg. W spodnie się już nie mieszcze, raczej zostają tylko legginsy :)
Brzuch urośnie to depilacja na oślep albo z lusterkiem 😅 wydaje się śmieszne ale będzie prawdziwe. A przed porodem mąż mnie golił🙄

Dziewczyny jestem tak w skrócie..
Wszystko ok. Ale doktor prosił mnie o zrobienie pappa więc lece na pobranie...
Płci nie znamy..
Fhr wysokie 178
Nosek jest
Przezierność niska 1.0mm ale mówi że dobrze.
Caly czas miało rączki u góry ciężko było zobaczyć twarz... Zobacz załącznik 1181984
Tak ogladam zdjecia na tej stronie z fb i twoje mi wyglada na dziewczynke,po 7 minutach ogladania zdjec usg jestem juz specjalista;)

Ja to pójdę i dzisiaj zakupie spódnice, mam same letnie, a jutro ma być zimno[emoji2960][emoji2960]
Mam samo usg jutro, ale jak dziewczyny mówią, że nie które mają i tak i tak to wolę być przygotowana :)
Jeh
Przygotowanie w sensie depilacja :) Coraz ciężej z tym A co będzie do konca;) Właśnie sama nie wiem co ubrać. Ja mam u swojego prowadzacego, wcześniej badanie ginekologiczne A później usg. W spodnie się już nie mieszcze, raczej zostają tylko legginsy :)

Brzuch urośnie to depilacja na oślep albo z lusterkiem 😅 wydaje się śmieszne ale będzie prawdziwe. A przed porodem mąż mnie golił🙄

Ja też już robię na czuja, a przed porodem chyba mam w nosie 😜!

Tak ogladam zdjecia na tej stronie z fb i twoje mi wyglada na dziewczynke,po 7 minutach ogladania zdjec usg jestem juz specjalista;)
Jesteś bohaterką dzisiejszego dnia!!! 🤣🤣🤣🤣

Ja to pójdę i dzisiaj zakupie spódnice, mam same letnie, a jutro ma być zimno[emoji2960][emoji2960]
Mam samo usg jutro, ale jak dziewczyny mówią, że nie które mają i tak i tak to wolę być przygotowana :)
A nie masz tuniki.. Ja mam taką dłuższą.. I lubię ja ubrać właśnie do gina bo ona jak krótka sukienka wygląda

reklama
Do góry