reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Prosze bardzo jako specjalistka od nub theory nawet opublikowalam juz artykul w pismie medycznym o to teoria na dziewczynke

Załączniki

• Screenshot_20200929-183618_Chrome.jpg
    Screenshot_20200929-183618_Chrome.jpg
    283,8 KB · Wyświetleń: 87
Właśnie ja mam w środę i to w oddziale w którym nie byłam nigdy.
Wolałabym, żeby był ze mną to pierwsze usg od 6 tyg. i pierwsze dziecko.
I w ogóle nie rozumiem jak mogą odsuwać przyszłych ojców od tak ważnych wydarzeń [emoji2356][emoji2356]
Ja tez mam byc sama....to jest chore. Zyjemy razem w domu i tak samo lekarz moze zarazic sie ode mnie jak bede sama i identycznie jak bylibysmy razem.

Jakby co dziewczyny możecie jeszcze tu podchwycić rozpoznanie płci[emoji854]

Tez do ginekologa tylko w spódnicach chodzę. Zawsze przygotowana od każdej strony😀 do badania.

Teściowa jest 3 lata po leczeniu raka piersi. Dobrze ze rutynowo robiła badania. Szybko poszło, wycięli zmiany, później chemia która była chyba najgorsza i teraz spokój. Póki co nie ma już nic niepokojącego.

Tez już chce znać płeć i zazdroszczę tym co poznały. I pomyśleć ze przez chwile myślałam czy może nie czekać do porodu i mieć niespodziankę😂 teraz nawet do prenatalnych nie mogę wytrzymać

reklama
Właśnie to jest chore, jutro mam ze skierowania, ale jeszcze na 7.10 umówiłam w razie czego prywatne u mojego prowadzącego, jakoś nie wiem, czy będę w stanie uwierzyć jutro lekarzowi.
I może na te prywatne to mnie wpuści razem z mężem, wkoncu to wspólna ciąża, a nie tylko moja.
Ja tez mam byc sama....to jest chore. Zyjemy razem w domu i tak samo lekarz moze zarazic sie ode mnie jak bede sama i identycznie jak bylibysmy razem.

Do góry