reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Prosze bardzo jako specjalistka od nub theory nawet opublikowalam juz artykul w pismie medycznym o to teoria na dziewczynke

Załączniki

• Screenshot_20200929-183618_Chrome.jpg
    Screenshot_20200929-183618_Chrome.jpg
    283,8 KB · Wyświetleń: 85
Właśnie ja mam w środę i to w oddziale w którym nie byłam nigdy.
Wolałabym, żeby był ze mną to pierwsze usg od 6 tyg. i pierwsze dziecko.
I w ogóle nie rozumiem jak mogą odsuwać przyszłych ojców od tak ważnych wydarzeń [emoji2356][emoji2356]
Ja tez mam byc sama....to jest chore. Zyjemy razem w domu i tak samo lekarz moze zarazic sie ode mnie jak bede sama i identycznie jak bylibysmy razem.

Jakby co dziewczyny możecie jeszcze tu podchwycić rozpoznanie płci[emoji854]

Tez do ginekologa tylko w spódnicach chodzę. Zawsze przygotowana od każdej strony😀 do badania.

Teściowa jest 3 lata po leczeniu raka piersi. Dobrze ze rutynowo robiła badania. Szybko poszło, wycięli zmiany, później chemia która była chyba najgorsza i teraz spokój. Póki co nie ma już nic niepokojącego.

Tez już chce znać płeć i zazdroszczę tym co poznały. I pomyśleć ze przez chwile myślałam czy może nie czekać do porodu i mieć niespodziankę😂 teraz nawet do prenatalnych nie mogę wytrzymać

reklama
Właśnie to jest chore, jutro mam ze skierowania, ale jeszcze na 7.10 umówiłam w razie czego prywatne u mojego prowadzącego, jakoś nie wiem, czy będę w stanie uwierzyć jutro lekarzowi.
I może na te prywatne to mnie wpuści razem z mężem, wkoncu to wspólna ciąża, a nie tylko moja.
Ja tez mam byc sama....to jest chore. Zyjemy razem w domu i tak samo lekarz moze zarazic sie ode mnie jak bede sama i identycznie jak bylibysmy razem.

Do góry