reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Staram się tak o tym myśleć, ale to troszkę trudne jak się od tylu tygodni nie wie co się dzieję w srodku.
I w sumie mam wrażenie, że dziewczyny tutaj to co chwilę miały usg, a u mnie zrobil w 6 tyg. i dopiero jutro prenatalne[emoji848]
Spokojnie, wszystko będzie dobrze.
Wchodzimy w ten etap co dolegliwości odpuszczają lub są mniej uciążliwe :)
[/QUOTE]
Spokojnie, ja też ta mam usg. Także nie ma co. Mąż mi nie pozwala chodzić, bo to nic nie zmieniła, w sumie ma rację :) czekajmy cierpliwie 😉

reklama
Gratuluję wszystkich wizyt, rośnijcie zdrowo 😘

Dziewczyny, nie denerwujcie się na zapas 😘 zaufajcie swoim lekarza, w razie czego skonsultujcie z drugim i napewno nie szukajcie statystyk, widełek i historii w necie.

Ja np mam już tą śmieszna czarna kreskę na brzuchy, choć wg internetu w 11+3 jest to niemożliwe, więc ja, mama, mąż i przyjaciółka mamy wadę wzroku i omamy, bo widzimy czarne, pionowe kreski 😂😉

Także trzymajcie się ciepło i trochę pozytywnej energii znajdźcie w chipsach albo batonikach, co kto lubi💜
To samo mi dziś powiedziała ta pani doktor ❤️❤️ Lekarza prowadzącego tez chyba zmienimy . Bo po tel do niego ze proponują mi amnio , powiedział to trzeba zrobić :(

Dziewczyny ! Jesteśmy po drugim badaniu prenatalnym , aż nam ulżyło . Oczywiście u innego lekarza , civis vita torun osobiście nie polecam . Po usg nic nie wskazuje zeby było coś nie tak , pani doktor omówiła ze mną na spokojnie wszystko , ze na te prawdopodobieństwo to mogły wpłynąć moje nerwy, oraz problemy z tarczyca dlatego to dało taki wynik , i amniopunkcję tez powiedziała ze się wykonuje przy 1:50 i zdziwiona była,ze lekarz mi nie zaproponował nieinwazyjnych tylko od razu amnio . Dziewczyny kamień z serca ❤️❤️ Aaaa i 80 % dziewczynka 😇😇
O, ja też Toruń ;)
Już po badaniu USG. Wszystko ok, młode ciągle uciekało, fikało, machało rękami i nogami. Płeć nieznana, termin przesunął się z 07.04 na 03.04 ;)

Gratuluję wszystkich wizyt, rośnijcie zdrowo 😘

Dziewczyny, nie denerwujcie się na zapas 😘 zaufajcie swoim lekarza, w razie czego skonsultujcie z drugim i napewno nie szukajcie statystyk, widełek i historii w necie.

Ja np mam już tą śmieszna czarna kreskę na brzuchy, choć wg internetu w 11+3 jest to niemożliwe, więc ja, mama, mąż i przyjaciółka mamy wadę wzroku i omamy, bo widzimy czarne, pionowe kreski 😂😉

Także trzymajcie się ciepło i trochę pozytywnej energii znajdźcie w chipsach albo batonikach, co kto lubi💜

Ja 10+3 i normalnie miałam owłosienie pod pępkiem tak trochę, a teraz widzę że mam takie cienkie, czarne włoski od pępka w górę przez środek :o też tak macie?

@m.art. Chodziło mi o bezsens robienia tego, bo jutro się stąd wynosimy i muszę się bardziej skupić na pakowaniu, a potem na dokładnym sprzątaniu. :)

reklama
Do góry