reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Dziewczyny wczoraj robiłam usg i test pappa a dziś dzwonią z luxmedu że mam jutro przyjść do lekarza bo są już moje wyniki...... Strasznie się boje, panikuje 😭 na usg wszystko było dobrze, nic mi lekarz nie mówił że będziemy się umawiać na wizyte a krew miała być do 7 dni wynik....

reklama
My też po przezierność karkowa 2,8mm bardzo podwyższona od razu pappa za tydzień wyniki i wtedy decyzje co dalej.... Szczerze to jestem załamana [emoji17][emoji17]

Trzymam kciuki za Was wszystkie i za każdą z osobna i za Wasze dzieciaczki .
.
Dzisiaj się przekonałam na własnej skórze co to znaczy nie ważne jaka płeć oby zdrowe.... :(
Kamisiu kochana, wiem co czujesz ale to naprawdę nie musi oznaczać, że Twój Dzidziuś jest chory ❤️ I odwrotnie. Najlepszym przykładem jest moja przyjaciółka, która zrobiła rozszerzoną diagnostykę (Nifty) i urodziła synka z chorobą genetyczną. Nie ma absolutnie żadnej gwarancji, że jeśli badania wyjdą dobrze lub źle to dziecko urodzi się na pewno zdrowe lub na pewno chore. Przytulam Cię ze wszystkich sił i wierzę, że Dzidziuś jest zdrów jak rybka 😘❤️

Dziewczyny wczoraj robiłam usg i test pappa a dziś dzwonią z luxmedu że mam jutro przyjść do lekarza bo są już moje wyniki...... Strasznie się boje, panikuje 😭 na usg wszystko było dobrze, nic mi lekarz nie mówił że będziemy się umawiać na wizyte a krew miała być do 7 dni wynik....
Nie denerwuj się kochana wszystko będzie dobrze.. Pewnie dobrze wiesz jakie te pappa zakłamane wychodzi.. Tule cię mocno i spokojnie, 😍

Kamisiu kochana, wiem co czujesz ale to naprawdę nie musi oznaczać, że Twój Dzidziuś jest chory [emoji3590] I odwrotnie. Najlepszym przykładem jest moja przyjaciółka, która zrobiła rozszerzoną diagnostykę (Nifty) i urodziła synka z chorobą genetyczną. Nie ma absolutnie żadnej gwarancji, że jeśli badania wyjdą dobrze lub źle to dziecko urodzi się na pewno zdrowe lub na pewno chore. Przytulam Cię ze wszystkich sił i wierzę, że Dzidziuś jest zdrów jak rybka [emoji8][emoji3590]
Bardzo Dziękuję Ci za te słowa kochana[emoji3590][emoji3590]w pappe nie koniecznie wierzę .. te ich statystyki [emoji1751] na pewno przemyśle też nifty.

Dziewczyny wczoraj robiłam usg i test pappa a dziś dzwonią z luxmedu że mam jutro przyjść do lekarza bo są już moje wyniki...... Strasznie się boje, panikuje [emoji24] na usg wszystko było dobrze, nic mi lekarz nie mówił że będziemy się umawiać na wizyte a krew miała być do 7 dni wynik....
Może chcę omówić wyniki poprostu :) trzymam kciuki, żeby to było to. Nie mówię nie panikuj bo łatwo się mówi jak się drży o zdrowie maleństwa.

A może po prostu chce omówić wyniki? Nie stresuj się na zapas. Ile masz lat? Ciesz się, że na usg wszystko dobrze ❤️

Może to kwestia Rodo, teraz nie siastają takimi informacjami przez telefony ;) będzie dobrze!

reklama
Do góry