reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
@Martxx1 o jeden dzień wyprzedzasz mnie ze wszystkim, Ty dziś badania ja jutro, Ty prenatalne 20 ja 21 - więc jak zaczniesz rodzić w kwietniu to masz obowiązek mnie poinformować od razu!! :D

U nas w ogóle jest śmieszna sytuacja, bo siostra mojego męża planuje ślub na weekend majowy i dowiedzieliśmy się o tym dzień przed pozytywnym testem ciążowym i tak myślę, czy 2 dni po terminie będę w stanie się ruszać i jechać gdziekolwiek 😂 Najbardziej mi żal pysznego jedzenia, bo kolejny raz mnie ominie wizyta w tym hotelu, a jedzenie mają super - każę mężowi mnie tam zabrać! o!
No naprawdę hahah, oczywiście dam znać żebyś się przygotowała 🤣🤣

Niestety z mężem nie mogę, ale jakoś tak mówiła, żeby zadzwonić przed to może się coś zmieni 🤷‍♀️

Fakt, można w ten sposób odebrać moją wypowiedz, nie lubię mieszania wiary po prostu. I już zdarzyło mi się wejśc tutaj i nic nie napisać właśnie z tego powodu.

dobre jedzenie :) jak przenosisz to moze poszukaj szpitala w pobliżu :) zaliczysz i wesele, jedzenie i w razie W porodówkę. :)

Tylko jak któraś już napisała - jak dla kogoś wiara jest ważna, to czasem ciężko rozdzielić wiarę od reszty - ja lubię czytać i rozmawiać o praktykach innych, a właśnie czasem mam wrażenie, że na siłę muszę się ograniczać, bo właśnie to takie wypowiedzi w moim odczuciu są bardziej "atakowane" i źle zrozumiane.

W okolicach hotelu bałabym się rodzić 😂 Do mojego szpitala z hotelu jest 45 km, więc myślę, że bym zdążyła dojechać :D

reklama
Zreszta pan doktor nie omówił ze mną wgl usg , tylko właśnie te statystyki i zaraz mnie zapisał na amnio , oczywiście odmowie .

A czy rozwazałaś jakieś płatne badania genetyczne typu nifty? To niby też statystyka, jednak tu prawdopodobieństwo nieprawidłowości wyznaczane jest bardziej precyzyjnie zatem i pewność większa. Moim zdaniem to co wyszło Ci z dotychczasowych badań naprawdę nie musi świadczyc o niczym złym, często wyniki pappa wprowadzają w niepotrzebne nerwy a dziecko jest zdrowe, piszę to na podstawie tego co wyczytałam na dziesiątkach forum poświęconych tematowi. Ja amnio też bym się nie poddała ze względu na występujące ryzyko, no a te płatne to tylko pobranie krwi. Niestety cena odstrasza...

Do góry