reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Dziewczyny wczoraj robiłam usg i test pappa a dziś dzwonią z luxmedu że mam jutro przyjść do lekarza bo są już moje wyniki...... Strasznie się boje, panikuje 😭 na usg wszystko było dobrze, nic mi lekarz nie mówił że będziemy się umawiać na wizyte a krew miała być do 7 dni wynik....

reklama
My też po przezierność karkowa 2,8mm bardzo podwyższona od razu pappa za tydzień wyniki i wtedy decyzje co dalej.... Szczerze to jestem załamana [emoji17][emoji17]

Trzymam kciuki za Was wszystkie i za każdą z osobna i za Wasze dzieciaczki .
.
Dzisiaj się przekonałam na własnej skórze co to znaczy nie ważne jaka płeć oby zdrowe.... :(
Kamisiu kochana, wiem co czujesz ale to naprawdę nie musi oznaczać, że Twój Dzidziuś jest chory ❤️ I odwrotnie. Najlepszym przykładem jest moja przyjaciółka, która zrobiła rozszerzoną diagnostykę (Nifty) i urodziła synka z chorobą genetyczną. Nie ma absolutnie żadnej gwarancji, że jeśli badania wyjdą dobrze lub źle to dziecko urodzi się na pewno zdrowe lub na pewno chore. Przytulam Cię ze wszystkich sił i wierzę, że Dzidziuś jest zdrów jak rybka 😘❤️

Dziewczyny wczoraj robiłam usg i test pappa a dziś dzwonią z luxmedu że mam jutro przyjść do lekarza bo są już moje wyniki...... Strasznie się boje, panikuje 😭 na usg wszystko było dobrze, nic mi lekarz nie mówił że będziemy się umawiać na wizyte a krew miała być do 7 dni wynik....
Nie denerwuj się kochana wszystko będzie dobrze.. Pewnie dobrze wiesz jakie te pappa zakłamane wychodzi.. Tule cię mocno i spokojnie, 😍

Kamisiu kochana, wiem co czujesz ale to naprawdę nie musi oznaczać, że Twój Dzidziuś jest chory [emoji3590] I odwrotnie. Najlepszym przykładem jest moja przyjaciółka, która zrobiła rozszerzoną diagnostykę (Nifty) i urodziła synka z chorobą genetyczną. Nie ma absolutnie żadnej gwarancji, że jeśli badania wyjdą dobrze lub źle to dziecko urodzi się na pewno zdrowe lub na pewno chore. Przytulam Cię ze wszystkich sił i wierzę, że Dzidziuś jest zdrów jak rybka [emoji8][emoji3590]
Bardzo Dziękuję Ci za te słowa kochana[emoji3590][emoji3590]w pappe nie koniecznie wierzę .. te ich statystyki [emoji1751] na pewno przemyśle też nifty.

Dziewczyny wczoraj robiłam usg i test pappa a dziś dzwonią z luxmedu że mam jutro przyjść do lekarza bo są już moje wyniki...... Strasznie się boje, panikuje [emoji24] na usg wszystko było dobrze, nic mi lekarz nie mówił że będziemy się umawiać na wizyte a krew miała być do 7 dni wynik....
Może chcę omówić wyniki poprostu :) trzymam kciuki, żeby to było to. Nie mówię nie panikuj bo łatwo się mówi jak się drży o zdrowie maleństwa.

A może po prostu chce omówić wyniki? Nie stresuj się na zapas. Ile masz lat? Ciesz się, że na usg wszystko dobrze ❤️

Może to kwestia Rodo, teraz nie siastają takimi informacjami przez telefony ;) będzie dobrze!

reklama
Do góry