reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
@Martxx1 o jeden dzień wyprzedzasz mnie ze wszystkim, Ty dziś badania ja jutro, Ty prenatalne 20 ja 21 - więc jak zaczniesz rodzić w kwietniu to masz obowiązek mnie poinformować od razu!! :D

U nas w ogóle jest śmieszna sytuacja, bo siostra mojego męża planuje ślub na weekend majowy i dowiedzieliśmy się o tym dzień przed pozytywnym testem ciążowym i tak myślę, czy 2 dni po terminie będę w stanie się ruszać i jechać gdziekolwiek 😂 Najbardziej mi żal pysznego jedzenia, bo kolejny raz mnie ominie wizyta w tym hotelu, a jedzenie mają super - każę mężowi mnie tam zabrać! o!
No naprawdę hahah, oczywiście dam znać żebyś się przygotowała 🤣🤣

Niestety z mężem nie mogę, ale jakoś tak mówiła, żeby zadzwonić przed to może się coś zmieni 🤷‍♀️

Fakt, można w ten sposób odebrać moją wypowiedz, nie lubię mieszania wiary po prostu. I już zdarzyło mi się wejśc tutaj i nic nie napisać właśnie z tego powodu.

dobre jedzenie :) jak przenosisz to moze poszukaj szpitala w pobliżu :) zaliczysz i wesele, jedzenie i w razie W porodówkę. :)

Tylko jak któraś już napisała - jak dla kogoś wiara jest ważna, to czasem ciężko rozdzielić wiarę od reszty - ja lubię czytać i rozmawiać o praktykach innych, a właśnie czasem mam wrażenie, że na siłę muszę się ograniczać, bo właśnie to takie wypowiedzi w moim odczuciu są bardziej "atakowane" i źle zrozumiane.

W okolicach hotelu bałabym się rodzić 😂 Do mojego szpitala z hotelu jest 45 km, więc myślę, że bym zdążyła dojechać :D

reklama
Zreszta pan doktor nie omówił ze mną wgl usg , tylko właśnie te statystyki i zaraz mnie zapisał na amnio , oczywiście odmowie .

A czy rozwazałaś jakieś płatne badania genetyczne typu nifty? To niby też statystyka, jednak tu prawdopodobieństwo nieprawidłowości wyznaczane jest bardziej precyzyjnie zatem i pewność większa. Moim zdaniem to co wyszło Ci z dotychczasowych badań naprawdę nie musi świadczyc o niczym złym, często wyniki pappa wprowadzają w niepotrzebne nerwy a dziecko jest zdrowe, piszę to na podstawie tego co wyczytałam na dziesiątkach forum poświęconych tematowi. Ja amnio też bym się nie poddała ze względu na występujące ryzyko, no a te płatne to tylko pobranie krwi. Niestety cena odstrasza...

Do góry