elysia141
Fanka BB :)
Dziś jestem u genetyka , zobaczymy co dalej , bo stamtąd wyszłam jak się dowiedziałam ..To ja mam takie z marszu na start przy 36 lat,robisz jakies jeszcze badanie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś jestem u genetyka , zobaczymy co dalej , bo stamtąd wyszłam jak się dowiedziałam ..To ja mam takie z marszu na start przy 36 lat,robisz jakies jeszcze badanie?
Zreszta pan doktor nie omówił ze mną wgl usg , tylko właśnie te statystyki i zaraz mnie zapisał na amnio , oczywiście odmowie .To ja mam takie z marszu na start przy 36 lat,robisz jakies jeszcze badanie?
Ja też się nie znam.. U mnie za to przyziemność niska bo tylko 1mm. I też się wystaszylam.. A doktor mówi że powyżej 3 byśmy się martwili niżej jest ok.. Aż poczytam na internecie o tymZdaje sobie sprawę , że to nie jest wyrok ale nie koniecznie mi to w tej chwili pomaga.... Mam 30 lat.
Kochana wrzucaj tu fotkę Dzidzi ❤ i zaraz będziesz znała płeć, Ciotki tu zrobią analizę !Ale po czym? Naprawdę coś widzicie? Ja wczoraj tyle szukalam tych nubow i wgl żeby coś znaleźć u siebie na usg że szok, ja chyba nie wytrzymam do polowkowego teeez chce już wiedzieć
No naprawdę hahah, oczywiście dam znać żebyś się przygotowała@Martxx1 o jeden dzień wyprzedzasz mnie ze wszystkim, Ty dziś badania ja jutro, Ty prenatalne 20 ja 21 - więc jak zaczniesz rodzić w kwietniu to masz obowiązek mnie poinformować od razu!!
U nas w ogóle jest śmieszna sytuacja, bo siostra mojego męża planuje ślub na weekend majowy i dowiedzieliśmy się o tym dzień przed pozytywnym testem ciążowym i tak myślę, czy 2 dni po terminie będę w stanie się ruszać i jechać gdziekolwiek Najbardziej mi żal pysznego jedzenia, bo kolejny raz mnie ominie wizyta w tym hotelu, a jedzenie mają super - każę mężowi mnie tam zabrać! o!
Fakt, można w ten sposób odebrać moją wypowiedz, nie lubię mieszania wiary po prostu. I już zdarzyło mi się wejśc tutaj i nic nie napisać właśnie z tego powodu.
dobre jedzenie jak przenosisz to moze poszukaj szpitala w pobliżu zaliczysz i wesele, jedzenie i w razie W porodówkę.
RozumiemZdaje sobie sprawę , że to nie jest wyrok ale nie koniecznie mi to w tej chwili pomaga.... Mam 30 lat. Jest nosek.
A harmony nifty?Zreszta pan doktor nie omówił ze mną wgl usg , tylko właśnie te statystyki i zaraz mnie zapisał na amnio , oczywiście odmowie .
Nie widze,moze dziewczynka,ale nie sugeruje sie proszeA gdzie jest ten nub a u mnie widzisz?
Zreszta pan doktor nie omówił ze mną wgl usg , tylko właśnie te statystyki i zaraz mnie zapisał na amnio , oczywiście odmowie .