reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

My też po przezierność karkowa 2,8mm bardzo podwyższona od razu pappa za tydzień wyniki i wtedy decyzje co dalej.... Szczerze to jestem załamana [emoji17][emoji17]

Trzymam kciuki za Was wszystkie i za każdą z osobna i za Wasze dzieciaczki .
.
Dzisiaj się przekonałam na własnej skórze co to znaczy nie ważne jaka płeć oby zdrowe.... :(

reklama
Wydaje się się duże, ale czemu akurat Ty masz być tą jedną z 266? Ja ze względu na wiek mam prawdopodobieństwo 1:46 a w Harmony wyszło, że ryzyko niskie. Nigdy nie wiadomo. Na pewno warto zrobić dodatkowe badania, ale nie ma się co zamartwiać. Wszystko będzie dobrze 😘
No właśnie dzisiaj jaj kmnie lekarz namawiał na te test to mówi że jak usg jest wszystko ok to testy nie dadzą fałszywego wyniku i że mam się nie martwić.. 🙄Kurde ale chyba tak się nie da

Wydaje się się duże, ale czemu akurat Ty masz być tą jedną z 266? Ja ze względu na wiek mam prawdopodobieństwo 1:46 a w Harmony wyszło, że ryzyko niskie. Nigdy nie wiadomo. Na pewno warto zrobić dodatkowe badania, ale nie ma się co zamartwiać. Wszystko będzie dobrze 😘
Noo zobaczymy :)

Ja lubię ciepło, ale nie za ciepło, a jak się siedzi 8h w 20 stopniach i zero ruchu to bywa zimno ;)

Jeśli chodzi o @m.art. to więcej negatywnego wydźwięku ma Twoja wypowiedź niż jej, szczególnie "to takie katolickie :/ , że aż smutne." - zaznaczyła, że "może" to trafić, a nie, że trafia tylko do katolików, a po drugie było wyrażenie swoich odczuć - wiele dziewczyn komentuje sytuację, a tak na prawdę nikt nie zna ani Dzidziu, ani jej męża, ani tym bardziej teściowej, ale każda wyraża swoje odczucia i myśli a raczej nie ocenia. Za to Ty oceniasz i obrażasz katolików - śmieszy mnie jak ktoś mówi, że poszczególne negatywne zachowania są "typowo katolickie", bo takie zachowania są typowo ludzkie, bez względu na wiarę.
Fakt, można w ten sposób odebrać moją wypowiedz, nie lubię mieszania wiary po prostu. I już zdarzyło mi się wejśc tutaj i nic nie napisać właśnie z tego powodu.

@Martxx1 o jeden dzień wyprzedzasz mnie ze wszystkim, Ty dziś badania ja jutro, Ty prenatalne 20 ja 21 - więc jak zaczniesz rodzić w kwietniu to masz obowiązek mnie poinformować od razu!! :D

U nas w ogóle jest śmieszna sytuacja, bo siostra mojego męża planuje ślub na weekend majowy i dowiedzieliśmy się o tym dzień przed pozytywnym testem ciążowym i tak myślę, czy 2 dni po terminie będę w stanie się ruszać i jechać gdziekolwiek 😂 Najbardziej mi żal pysznego jedzenia, bo kolejny raz mnie ominie wizyta w tym hotelu, a jedzenie mają super - każę mężowi mnie tam zabrać! o!
dobre jedzenie :) jak przenosisz to moze poszukaj szpitala w pobliżu :) zaliczysz i wesele, jedzenie i w razie W porodówkę. :)

Dziewczyny jestem tak w skrócie..
Wszystko ok. Ale doktor prosił mnie o zrobienie pappa więc lece na pobranie...
Płci nie znamy..
Fhr wysokie 178
Nosek jest
Przezierność niska 1.0mm ale mówi że dobrze.
Caly czas miało rączki u góry ciężko było zobaczyć twarz... Zobacz załącznik 1181984
Brawo Wy, gratuluję Gosia, super Dzidzia ❤! Fajnie, ze już po strachu, a za tydzień wyniki krwii potwierdzą, ze jest OK 👍😍

reklama
Do góry