P
pożegnanie
Gość
Dziewczyny pytanie z serii niepolitycznych, czy wam też bąki nachodzą głównie na noc !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oooo tak hahahDziewczyny pytanie z serii niepolitycznych, czy wam też bąki nachodzą głównie na noc !
@Martxx1 ja zamierzam pracować do końca lutego
Powiem wam, że mam wrażenie, że mojego męża nie ruszają badania - chyba dla niego to abstrakcja choć chce chodzić ze mną. Ale jakos się nie zmartwił tym, że nie może iść na prenatalne. Tak samo było z porodem- nie wyobrażałam sobie być sama, ale przez to, że nie miałam skurczy to stwierdzono, że to potrwa i potrwa to wysłano męża do domu. Więc ból znosiłam w samotności, a jak się zaczęła akcja to zanim przyjechał to zdążył na ostatnie 10 min i wtedy to było mi obojętne, czy tam jest I on na spokojnie to zniósł i przecinanie pępowiny i nawet gapil się jak łożysko wyszło posiedział z nami 2h i poszedł normalnie do pracy a teraz świata nie widzi poza mała i chodziki mówi, że ona jest najukochańsza na świecie Więc faceci faktycznie czasem potrzebują czasu, by ogarnąć sytuację
Ja myśle, ze on potrzebuje czasu i zobaczysz, ze jeszcze zwariuje na punkcie dziecka! Dla niego to nowość totalna i pewnie jeszcze tego nie czuje. A może sie boi zaangażować i przywiązywać juz na tym etapie, bo macie za soba poronienie? Dopóki sie dziecko nie pojawi to nikt nie jest w stanie sobie wyobrazić jak życie będzie wygladalo
Ja też, to jedna z moich ulubionych aktorek też chce pójść na ten film i na "Listy do M 4", bo one zawsze taki świąteczny klimat mają ❤Uwielbiam Kuleszę ! No to trzeba zobaczyć bez 2och zdań!!!!📽
Jest apka [emoji14]Tak sobie myśle , fajnie byłoby gdyby była apka do ściągnięcia właśnie babyboom byłoby prosto i wygodnie [emoji3590][emoji3590]
Słyszałam żeby kupować tylko zafoliowane kubki na mocz. Jaki ty miałaś?Słuchajcie ale miałam dziś stresy. Robilam te badania ( ból nerki i pleców)mocz kreatynina, crp.Patrzę na wyniki i zawał bo przecież tydzień wcześniej wszystko miodzoo. A tam mocz ogólny ok A w osadzie cuda bakterie, fosforany, kreatynina poniżej normy, crp 10.Dzwonię do gin ale do niego się dodzwonić to jak wnet do papieża. Tak więc umówiłam się do normalnego lekarza. I ona stwierdziła że mocz za długo przetrzymali , że za mało pije ( A pije moim zdaniem duzo) a kreatynina dobrze że jest nizsza bo za wysoka to dużo gorzej A że crp to norma w ciąży. Zglupialam:/ Nadal sobie myślę, ale w środę wizyta u gina to może się uspokoje