reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Rozumiem, to też moja pierwsza ciąża i też mi przykro, że nie mogłam iść z mężem na usg i na to też nie mogę, no ale przyjęłam ten stan rzeczy jakim jest, żeby się niepotrzebnie nie denerwować.

Ja planuje do końca roku, choć teraz też się zaczęłam zastanawiać czy nie lepiej pójść na L4 w połowie grudnia i na święta mieć już święty spokój :) i tak chyba jednak zrobię 🤗

Też mam taki plan i chciałabym przed świętami iść na L4 😁

reklama
Dziecko dużo zmienia, wartościuje na nowo nasze życie. U mężczyzn też te zmiany zachodzą, ale nieco inaczej niż u nas.

@modesty - zazdroszczę energii
Właśnie jak wróciłam z badania to tylko zjadłam i poszłam spać, a nie zdarza mi się tak o 14, do 18 praktycznie nic nie zrobiłam w domu bo zakupy, poczta, jedzenie, a teraz tak jakoś... Już mnie czas goni. Ale muzyka pomaga :)

Prawie się z rozkleiłam na piosence Natalii Kukulskiej "co powie tata". A to dlatego że sobie pomyślałam, że mój mąż wkrótce będzie tak zasypywany pytaniami i będzie tym ważnym Tatą, autorytetem.

W ogóle czasem słucham piosenek dla dzieci (przyzwyczajenie z pracy :p) i uwielbiam taką mało znaną pt. Przytul mnie. Śpiewa Maria Effert. ;)
Wez.. Ja się popłakałam jak czytałam Twój wpis,ake ja płaczę nawet na reklamie.

Wczoraj byłam w kinie na 25 lat niewinności i przepłakałam cały film..

reklama
Do góry