reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ja się w końcu wkurzyłam i zrobiłam sobie herbatę z miodem i cytryną, bo od dwóch tygodni mam suchy kaszel. Myślę, że od klimy w pracy :/ Macie rację dziewczyny, że nie ma co przesadzać. Każda herbata owocowa jaką mam jest z tym cholernym hibiskusem, nawet malinowa. Na melisie mam napisane wołami, jesteś w ciąży nie pij bez zgody lekarza. Już nie mam co pić! Mam jakiś miód z supermarketu, więc zakładam, że jest bezpieczny. Takiego bezpośrednio od pszczelarza, albo jak tutaj mówią raw honey, pewnie bym nie użyła.
Ja piernicze miod z Chin jest lepszy niz z pasieki w Polsce 🙉🙉🙉!
Melisa no nie następne, ja piję, to moje jedyne na uspokojenie dostępne!!!
Przesada to co pic herbata kofeina, owocowe hibiskus. Pije jeszcze rumianek i miętę zaraz sie okaże, ze ich też nie można 🙊😝?

@Dzidziu o której do lekarza?
Kochana i @all here wszystko jest dobrze!!! Moja Dzidzia ❤❤❤ pięknie rośnie, machała nam, nóżki sobie przeciagała, 😃serduszko elegancko 152! Ma ponad 7cm i idzie dalej ❤😃😍!
Lekarka nie widzi absolutnie żadnej przyczyny bezowego plamienia, nawet tak skąpego!
Łożysko jest na przedniej ścianie, wiec ruchy poczuje później niż teraz.
Sugeruje zmianę luteiny z podjezykowej na dowcipna!

Wiecie jak się cieszę!❤😍😘

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Swoją drogą śmieszne są te zachcianki jedne ciągnie na słodkie, drugie odtrąca od mięsa, inne na jeszcze co innego.
Ja kocham teraz słodycze o owoce 🤣🤣 i kanapki z serem haha
Ser jest w lodówce 24h, nie moze go zabraknąć 🧀🧀🧀 ja robię domowe burgery. Znacie te wege burgery z rossmana w pudełeczkach, mi smakuja!!!

Kochana i @all here wszystko jest dobrze!!! Moja Dzidzia ❤❤❤ pięknie rośnie, machała nam, nóżki sobie przeciagała, 😃serduszko elegancko 152! Ma ponad 7cm i idzie dalej ❤😃😍!
Lekarka nie widzi absolutnie żadnej przyczyny bazowego plamienia, nawet tak skąpego!
Łożysko jest na przedniej ścianie, wiec ruchy poczuje później niż teraz.
Sugeruje zmianę luteiny z podjezykowej na dowcipna!

Wiecie jak się cieszę!❤😍😘
super kochana!!😘

reklama
Naczekalam sie dziewczyny 2 godziny na wizytę. Ale wszystko ok! Lekarz w sumie okazał sie fajny i baaardzo uwaznie słuchał, dokładnie badał, wg usg 12 tyg.+4 dni, maluszek 6 cm. Przeziernosc karku i inne parametry sprawdził z grubsza, wg niego wszystko super, chociaż zastrzegł, ze nie ma certyfikatu i nie może sie podpisac pod usg prenatalnym. Ale to mam wizytę 8 października u swojego gina to juz zbada. Ogólnie super, maluszek wywijał ostro fikołki😉
A po badaniu nadszedł czas na nagrodę - zestaw powiększony Big mac😂 byłam tak głodna, ze sie cała trzęsłam na te syfy😜
Nooo wspaniale!! To dziś jesteś zadowolona ❤❤❤...z jedzenia też 🤣😜😋!

Do góry