Martxx1
Fanka BB :)
MniaaaamSer jest w lodówce 24h, nie moze go zabraknąć ja robię domowe burgery. Znacie te wege burgery z rossmana w pudełeczkach, mi smakuja!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MniaaaamSer jest w lodówce 24h, nie moze go zabraknąć ja robię domowe burgery. Znacie te wege burgery z rossmana w pudełeczkach, mi smakuja!!!
Nie napisałam, że mam tylko, że mniaaam mam ochotę i bardzo bym chciała.A skad Ty w pracy masz KFC, dostawa ?
Na takie wieści czekałam! ❤Kochana i @all here wszystko jest dobrze!!! Moja Dzidzia ❤❤❤ pięknie rośnie, machała nam, nóżki sobie przeciagała, serduszko elegancko 152! Ma ponad 7cm i idzie dalej ❤!
Lekarka nie widzi absolutnie żadnej przyczyny bazowego plamienia, nawet tak skąpego!
Łożysko jest na przedniej ścianie, wiec ruchy poczuje później niż teraz.
Sugeruje zmianę luteiny z podjezykowej na dowcipna!
Wiecie jak się cieszę!❤
Aaa hahahahaha myślałam ze wcinaszNie napisałam, że mam tylko, że mniaaam mam ochotę i bardzo bym chciała.
Dupa dupa nie mam ani kanapki z kfc ani lodów hahahah
Niestety hahaAaa hahahahaha myślałam ze wcinasz
Wiadomo to matka, ale ja Cie bardzo rozumiem! Moja teściowa nawet nir wie, że jestem w ciąży, kiedyś moj M był bardzo uzależniony od matki, że tak to ujmę. Dorosły chłop a ona jak pstryknęła tak miała.. No, ale nie godziłam się na to. I całe szczecie oprzytomnał. Teraz mój mąż to marzenie naprawdęNutella, Mc Donald, KFC przecież ja tego nie mamw domu!!!! Ide do kuchni, tzn.do lodówki
Lodów tez nie mam, ostani Magnum zjadl mi Mąż, dziś Czesie, bo tylko mamusia mu w głowie i słuchajcie z lumbago wyzdrowial i jedzie do niej do szpitala pod Warszawe, zawieźć koszule i ręcznik mimo z jutro bądź w środę wychodzi!!! I powtarza ze jego matka ma 84 lata, on jedynak i jej nie uradzi bo przy 157cm wzrostu ona waży 103kg, no i ma rozprute kolano!!! A on musi zamówić taryfę przewozowa busa i opiekunkę ściągnąć z innego mieszkania no PROJEKT NASA!!!!
Wróciłam i tylko ten temat, nawet nie spytał jak tam po badaniu, powiedziałam mu że tylko matka ci glowie i Ci nie powiem teraz.
To nie jest miód z Chin tylko Australijski, naprawdę dobry. Oni tu mają świetne miody. Tyle, że jak kupujesz w supermarkecie to musi spełniać specyficzne wymogi. Tutaj jest tak samo z serami i mięsem. Również produkty małych producentów można kupić w tutejszych marketach Australianie mają obsesję na punkcie lokalnych produktów i wspierania lokalnych biznesów.Ja piernicze miod z Chin jest lepszy niz z pasieki w Polsce !
Melisa no nie następne, ja piję, to moje jedyne na uspokojenie dostępne!!!
Przesada to co pic herbata kofeina, owocowe hibiskus. Pije jeszcze rumianek i miętę zaraz sie okaże, ze ich też nie można ?
Wow! Duże maleństwo! Super, że wszystko w porządku Ale nie mogło być inaczejKochana i @all here wszystko jest dobrze!!! Moja Dzidzia ❤❤❤ pięknie rośnie, machała nam, nóżki sobie przeciagała, serduszko elegancko 152! Ma ponad 7cm i idzie dalej ❤!
Lekarka nie widzi absolutnie żadnej przyczyny bazowego plamienia, nawet tak skąpego!
Łożysko jest na przedniej ścianie, wiec ruchy poczuje później niż teraz.
Sugeruje zmianę luteiny z podjezykowej na dowcipna!
Wiecie jak się cieszę!❤