reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Kochana i @all here wszystko jest dobrze!!! Moja Dzidzia ❤❤❤ pięknie rośnie, machała nam, nóżki sobie przeciagała, 😃serduszko elegancko 152! Ma ponad 7cm i idzie dalej ❤😃😍!
Lekarka nie widzi absolutnie żadnej przyczyny bazowego plamienia, nawet tak skąpego!
Łożysko jest na przedniej ścianie, wiec ruchy poczuje później niż teraz.
Sugeruje zmianę luteiny z podjezykowej na dowcipna!

Wiecie jak się cieszę!❤😍😘
Na takie wieści czekałam! 🥰😍

Nutella, Mc Donald, KFC przecież ja tego nie mamw domu!!!! Ide do kuchni, tzn.do lodówki 🍅🍞🧀🥗🥬

Lodów tez nie mam, ostani Magnum zjadl mi Mąż, dziś Czesie, bo tylko mamusia mu w głowie i słuchajcie z lumbago wyzdrowial i jedzie do niej do szpitala pod Warszawe, zawieźć koszule i ręcznik mimo z jutro bądź w środę wychodzi!!! I powtarza ze jego matka ma 84 lata, on jedynak i jej nie uradzi bo przy 157cm wzrostu ona waży 103kg, no i ma rozprute kolano!!! A on musi zamówić taryfę przewozowa busa i opiekunkę ściągnąć z innego mieszkania no PROJEKT NASA!!!!

Wróciłam i tylko ten temat, nawet nie spytał jak tam po badaniu, powiedziałam mu że tylko matka ci glowie i Ci nie powiem teraz.

Nutella, Mc Donald, KFC przecież ja tego nie mamw domu!!!! Ide do kuchni, tzn.do lodówki 🍅🍞🧀🥗🥬

Lodów tez nie mam, ostani Magnum zjadl mi Mąż, dziś Czesie, bo tylko mamusia mu w głowie i słuchajcie z lumbago wyzdrowial i jedzie do niej do szpitala pod Warszawe, zawieźć koszule i ręcznik mimo z jutro bądź w środę wychodzi!!! I powtarza ze jego matka ma 84 lata, on jedynak i jej nie uradzi bo przy 157cm wzrostu ona waży 103kg, no i ma rozprute kolano!!! A on musi zamówić taryfę przewozowa busa i opiekunkę ściągnąć z innego mieszkania no PROJEKT NASA!!!!

Wróciłam i tylko ten temat, nawet nie spytał jak tam po badaniu, powiedziałam mu że tylko matka ci glowie i Ci nie powiem teraz.
Wiadomo to matka, ale ja Cie bardzo rozumiem! Moja teściowa nawet nir wie, że jestem w ciąży, kiedyś moj M był bardzo uzależniony od matki, że tak to ujmę. Dorosły chłop a ona jak pstryknęła tak miała.. No, ale nie godziłam się na to. I całe szczecie oprzytomnał. Teraz mój mąż to marzenie naprawdę ❤️❤️❤️

Mimo, że teraz mnie wkurza jak cholera 🥴🥴🥴🥴 haahah

Ja piernicze miod z Chin jest lepszy niz z pasieki w Polsce 🙉🙉🙉!
Melisa no nie następne, ja piję, to moje jedyne na uspokojenie dostępne!!!
Przesada to co pic herbata kofeina, owocowe hibiskus. Pije jeszcze rumianek i miętę zaraz sie okaże, ze ich też nie można 🙊😝?
To nie jest miód z Chin ;) tylko Australijski, naprawdę dobry. Oni tu mają świetne miody. Tyle, że jak kupujesz w supermarkecie to musi spełniać specyficzne wymogi. Tutaj jest tak samo z serami i mięsem. Również produkty małych producentów można kupić w tutejszych marketach :) Australianie mają obsesję na punkcie lokalnych produktów i wspierania lokalnych biznesów.

Kochana i @all here wszystko jest dobrze!!! Moja Dzidzia ❤❤❤ pięknie rośnie, machała nam, nóżki sobie przeciagała, 😃serduszko elegancko 152! Ma ponad 7cm i idzie dalej ❤😃😍!
Lekarka nie widzi absolutnie żadnej przyczyny bazowego plamienia, nawet tak skąpego!
Łożysko jest na przedniej ścianie, wiec ruchy poczuje później niż teraz.
Sugeruje zmianę luteiny z podjezykowej na dowcipna!

Wiecie jak się cieszę!❤😍😘
Wow! Duże maleństwo! 😍Super, że wszystko w porządku 🥰🥰🥰 Ale nie mogło być inaczej ☺️

reklama
Do góry