reklama
Zazdroszczę zachcianek bo ja kiedyś lubiłam fas-fody a teraz wręcz przeciwnie muszę pamiętać by jeść ..Jestem prawie w 11 tygodniu ciąży , może że kiedyś nie piłam wody a teraz z rozsądku piję około 2 l wody bo miałam problem z pęcherzem przed ciążą ,a woda mi pomaga że nie boli mnie pęcherz. Czy któraś z was mam problemy z jedzeniem zaznaczam że nie mam wymiotów tylko lekkie mdłości .
Martxx1
Fanka BB :)
Swoją drogą śmieszne są te zachcianki jedne ciągnie na słodkie, drugie odtrąca od mięsa, inne na jeszcze co innego.A ja niestety nie mam ochoty na big milka, wręcz mnie mdli na tą myśl
Ja kocham teraz słodycze o owoce i kanapki z serem haha
Martxx1
Ooomg.. Proszę was przyślijcie golenia owocami gahaha jestem w pracy i jestem skazana na to co mam w torebce!,Ja kupiłam dzisiaj winogrona czerwone ale doooobre Objadłam się i wstać nie mogę
Oleczqa002
Ja na początku ciąży miałam zachcianki tylko na fast foody, a teraz z kolei tylko zdrowe jedzenie, a fast foody już są blee. Teraz codziennie wcinam sałatkę z pomidorów z mozzarella, oliwa i bazyliaSwoją drogą śmieszne są te zachcianki jedne ciągnie na słodkie, drugie odtrąca od mięsa, inne na jeszcze co innego.
Ja kocham teraz słodycze o owoce i kanapki z serem haha
A od dwóch dni mam fazę na topiony serek i pierogi z kapusta i grzybami dzisiaj zjadłam x2 porcje pierogów
Agata19922
Gratulacje!!! Cudna dzidzia
I w końcu dowiedziałaś się jaka płeć?
Niestety nie, choć liczę na syna hehe w domu już dwie córki ale co, ma być to będzie byle zdrowe
reklama
M_P_90
A ja robiłam obiad dla męża i pierwszy raz przy krojeniu piersi z kurczaka miałam odruch masakra...myślałam, że nie dam rady tego do końca pokroić... na szczęście obiad szybki, bo jednogarnkowy, więc za długo się nie nastałam przy tej kuchence, ale mdłości lekkie cały czas czuję...a na jedzenie to patrzeć nie mogę