reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Zazdroszczę zachcianek bo ja kiedyś lubiłam fas-fody a teraz wręcz przeciwnie muszę pamiętać by jeść ..Jestem prawie w 11 tygodniu ciąży , może że kiedyś nie piłam wody a teraz z rozsądku piję około 2 l wody bo miałam problem z pęcherzem przed ciążą ,a woda mi pomaga że nie boli mnie pęcherz. Czy któraś z was mam problemy z jedzeniem zaznaczam że nie mam wymiotów tylko lekkie mdłości .

Swoją drogą śmieszne są te zachcianki jedne ciągnie na słodkie, drugie odtrąca od mięsa, inne na jeszcze co innego.
Ja kocham teraz słodycze o owoce 🤣🤣 i kanapki z serem haha
Ja na początku ciąży miałam zachcianki tylko na fast foody, a teraz z kolei tylko zdrowe jedzenie, a fast foody już są blee. 😋Teraz codziennie wcinam sałatkę z pomidorów z mozzarella, oliwa i bazylia 😃
A od dwóch dni mam fazę na topiony serek i pierogi z kapusta i grzybami 😂🤣 dzisiaj zjadłam x2 porcje pierogów 😱

reklama
A ja robiłam obiad dla męża i pierwszy raz przy krojeniu piersi z kurczaka miałam odruch 🤢🤢 masakra...myślałam, że nie dam rady tego do końca pokroić...🙄 na szczęście obiad szybki, bo jednogarnkowy, więc za długo się nie nastałam przy tej kuchence, ale mdłości lekkie cały czas czuję...a na jedzenie to patrzeć nie mogę

Do góry