reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Zazdroszczę zachcianek bo ja kiedyś lubiłam fas-fody a teraz wręcz przeciwnie muszę pamiętać by jeść ..Jestem prawie w 11 tygodniu ciąży , może że kiedyś nie piłam wody a teraz z rozsądku piję około 2 l wody bo miałam problem z pęcherzem przed ciążą ,a woda mi pomaga że nie boli mnie pęcherz. Czy któraś z was mam problemy z jedzeniem zaznaczam że nie mam wymiotów tylko lekkie mdłości .

Swoją drogą śmieszne są te zachcianki jedne ciągnie na słodkie, drugie odtrąca od mięsa, inne na jeszcze co innego.
Ja kocham teraz słodycze o owoce 🤣🤣 i kanapki z serem haha
Ja na początku ciąży miałam zachcianki tylko na fast foody, a teraz z kolei tylko zdrowe jedzenie, a fast foody już są blee. 😋Teraz codziennie wcinam sałatkę z pomidorów z mozzarella, oliwa i bazylia 😃
A od dwóch dni mam fazę na topiony serek i pierogi z kapusta i grzybami 😂🤣 dzisiaj zjadłam x2 porcje pierogów 😱

reklama
A ja robiłam obiad dla męża i pierwszy raz przy krojeniu piersi z kurczaka miałam odruch 🤢🤢 masakra...myślałam, że nie dam rady tego do końca pokroić...🙄 na szczęście obiad szybki, bo jednogarnkowy, więc za długo się nie nastałam przy tej kuchence, ale mdłości lekkie cały czas czuję...a na jedzenie to patrzeć nie mogę

Do góry