reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ja się w końcu wkurzyłam i zrobiłam sobie herbatę z miodem i cytryną, bo od dwóch tygodni mam suchy kaszel. Myślę, że od klimy w pracy :/ Macie rację dziewczyny, że nie ma co przesadzać. Każda herbata owocowa jaką mam jest z tym cholernym hibiskusem, nawet malinowa. Na melisie mam napisane wołami, jesteś w ciąży nie pij bez zgody lekarza. Już nie mam co pić! Mam jakiś miód z supermarketu, więc zakładam, że jest bezpieczny. Takiego bezpośrednio od pszczelarza, albo jak tutaj mówią raw honey, pewnie bym nie użyła.
A ja piję melisę....bo dobrze działa na spokoj w ciazy i nie jest zabroniona a nawet wskazana.....z hibiskusem tez pare herbat wypilam bo nie wiedzialam ze go nie mozna pic ....wiec chyba wszystko z umiarem i bedzie ok:)

Hej dziewczyny ja po, prenatalnych :) dzidziuś ma 7cm z OM 6.04 ale z USG 5.04. Ale masakra musiałam, wyjść gabinetu iść zjeść coś słodkiego II napełnić pęcherz i wrócić bo, maluch się obrócić niechcial, płci nie powiedział. NT 1,7mm wszystko prawidłowo, nosek jest :) wyniki z krwi 1:19035 . Kolejne badania prenatalne 30.11 to będzie 22tc
Super, że wszystko dobrze 😁 Teraz tylko się cieszyć 🥰🥰🥰 Śliczne maleństwo 💗

Hej dziewczyny ja po, prenatalnych :) dzidziuś ma 7cm z OM 6.04 ale z USG 5.04. Ale masakra musiałam, wyjść gabinetu iść zjeść coś słodkiego II napełnić pęcherz i wrócić bo, maluch się obrócić niechcial, płci nie powiedział. NT 1,7mm wszystko prawidłowo, nosek jest :) wyniki z krwi 1:19035 . Kolejne badania prenatalne 30.11 to będzie 22tc
Suuper 😍

reklama
Do góry