M_P_90
Fanka BB :)
o mamo!! Kocham malinowe Magnumy!!! ❤❤❤Wiadomość dla wszystkich lodożerców - w biedronce teraz jest promocja 2+2 na niektóre lody m. in. magnum
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o mamo!! Kocham malinowe Magnumy!!! ❤❤❤Wiadomość dla wszystkich lodożerców - w biedronce teraz jest promocja 2+2 na niektóre lody m. in. magnum
Musi byc dobrze i będzie dobrze, zobaczyszŚciskam piąstki za Was. Teraz już poprostu musi być dobrze.
Ja jutro wizyta kontrolna i narazie stresu nie ma ale jak pomyślę o prenatalnych w przyszłym tygodniu to serce mi przyspiesza
Gratulacje!!! Cudna dzidziaHej dziewczyny ja po, prenatalnych dzidziuś ma 7cm z OM 6.04 ale z USG 5.04. Ale masakra musiałam, wyjść gabinetu iść zjeść coś słodkiego II napełnić pęcherz i wrócić bo, maluch się obrócić niechcial, płci nie powiedział. NT 1,7mm wszystko prawidłowo, nosek jest wyniki z krwi 1:19035 . Kolejne badania prenatalne 30.11 to będzie 22tc
Też tak miałam w drugiej ciąży. Bałam się, że nie pokocham tego dziecka. Ale po porodzie wszystko było ok. A teraz już tak nie czuję, kocham każde dziecko które mam, to w brzuchu tezKurcze powiem Ci że ja pomiędzy podejściem do pierwszej i tej ciąży też widzę różnice. Nie umiem tego dokładnie określić ale jest inaczej i tak jak w tamtej ciąży chciałam "już" rodzić tak w tej cieszę się i doceniam to że ciąża tyle trwa pomimo iż nie lubię tego "błogosławionego stanu". W centrum dla mnie teraz jest brzdąc i staram się by nie odczuł mojego stanu, zastanawiam się też jak zareaguje na rodzeństwo. Wiem że jak zobaczę i przytulę swoje drugie dzieciątko to pomnoże swoją miłość ale daję sobie czas...
u mnie bebzon rośnie w trakcie dnia im później tym wiekszyWiesz co ja tydzień temu mialam większy brzuch niz dzis, mam wrażenie ze mam opanowane wzdęcia !
Ja się w końcu wkurzyłam i zrobiłam sobie herbatę z miodem i cytryną, bo od dwóch tygodni mam suchy kaszel. Myślę, że od klimy w pracy :/ Macie rację dziewczyny, że nie ma co przesadzać. Każda herbata owocowa jaką mam jest z tym cholernym hibiskusem, nawet malinowa. Na melisie mam napisane wołami, jesteś w ciąży nie pij bez zgody lekarza. Już nie mam co pić! Mam jakiś miód z supermarketu, więc zakładam, że jest bezpieczny. Takiego bezpośrednio od pszczelarza, albo jak tutaj mówią raw honey, pewnie bym nie użyła.Ja to taki miod ze sloika uzywam.to taki jest ok czy nie?
Nie wiem moja tez wariuje....Ja nie pamiętam żebym w pierwszej ciąży śniła jakieś koszmary. Za to w tej.....masakra a właściwie "Teksańska masakra piłą mechaniczną" to się przy moich snach chowa. Co ta moja podświadomość tworzy...ech....
No ja swoj dxisiejszy sen to tylko na opak musze interpretować innego wyjscia nie maJa nie będę o złych snach mówić, bo mi rzadko coś się śni, a jak już mam sny to w 99% prorocze i u mnie nie spełniają się one na odwrót...ale to taki mój urok, moja mama ma to samo...w poprzedniej ciąży jak zrobiłam test to śniło jej się, że trzyma na rękach śliczną dziewczynke, która zwiastowala mojego synka, a teraz śniło jej się, że trzyma chłopca, więc jestem pewna już, że będzie córeczka u nas ❤
Dziewczyny od wczoraj boli mnie czerep. Jak myslicie czy moge wziąć apap zwykły 1 tabletkę? Bo caly czas sie bronie ale chyba nie dam rady
ale ladna dzidzia super ze wszystko okHej dziewczyny ja po, prenatalnych dzidziuś ma 7cm z OM 6.04 ale z USG 5.04. Ale masakra musiałam, wyjść gabinetu iść zjeść coś słodkiego II napełnić pęcherz i wrócić bo, maluch się obrócić niechcial, płci nie powiedział. NT 1,7mm wszystko prawidłowo, nosek jest wyniki z krwi 1:19035 . Kolejne badania prenatalne 30.11 to będzie 22tc