P
pożegnanie
Gość
Oojojj tradycyjnie miód, cytryna, czosnek, cebula, płukanie gardła sól (wiem wstrętne)!! Kuruj się szybciutko !Kurczę, mnie gardło boli Dołączę więc do licznego grona kurujących się forumowiczek.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Ooo właśnie ja juz mam tak na Córcie❤, wysokie FHR powyżej 160, kalendarz chinski , ph moczu 5,5-6, podejrzenie lekarki na prenatalnych, bo to 12+0!Dziękuje Jak zapytałam o płeć to Pani stwierdziła, że dziecko leży nie tak i nic nie widać. Moja bliska koleżanka, która rodziła w lutym stwierdziła, że po moim wyglądzie wszystko wskazuje na chłopca z kolei jak zobaczyła, że FHR dziecka to 163 to trochę wskazuje na dziewczynkę bo u niej na grupie wszystkie dziewczynki miały powyżej 155 . Sama bardzo chciałabym dziewczynkę, ale zaakceptuje każdą płeć oby tylko dziecko było zdrowe
Ooooo w moc, terrorystka!!!Widzę kochamy nasze teściowe
JAki wysyp nowych mam! Witamy i gratulacje
Ooooo u mnie dopoki wzdecia były okrutne to mialam brzuszek, teraz wzdęcia pasuja, to wyglądam jak szafa 4-drzwiowa !No ja w biodrach sie tez, taka "murzyńska" zrobiłam
Trzymam mocno kciki, czekam na super wiadomości ❤❤❤! Dawaj szybko znać!!Hej dziewczyny, ale Was tu duużo już dawno mnie tu nie było ja dziś prenatalne o 11.15,zobacze tą kruszynke . U mnie dziś 12+2