dorotakovv
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, ale Was tu duużo już dawno mnie tu nie było ♀ ja dziś prenatalne o 11.15,zobacze tą kruszynke . U mnie dziś 12+2
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiem ci ze tak jak schowalam wykrywacz serca to go dzis wyjelam,i znalazlam mam nadzieje bejbi tam gdzie wczoraj.brzmi jak pociag,a niby pociag na chlopca,a galopujacy kon na dziewczynke,ja czuje dziewczynke,no ale wiadomo kazde wezme
Szwagierka mi wczoraj opowiadala jak ona by sie dala pociac ze bedzie miec corke i duzy szok przezyli jak sie okazal chlopiec.
Mam wrazenie ze mi talia zanikla troszke,taka rozlana jestem,taki blob sie robie heh
Ja mam wizytę o 10 u prowadzącej ciążę. Nie wiem czy mi zrobi usg bo miałam niecały tydzień temu. ;/ tak wyszły terminy. Ciekawa jestem ile przytyłam bo na początku przez 2 tygodnie już chyba 1kg od jednej wizyty do drugiejWitamy na pokładzie kwoetniowych ciężarówek
Rosnijcie zdrowo!
Cześć Mamuśki!
Kto dziś wizytuje?
Trzymam mocno kciuki i wszystkim życzę spokojnego dnia! ❤
spokojnie beda przybywac po prenatalnychWidac taka manieraDla równowagi zapraszamy tez mamusie z terminem na koniec kwietnia. Wy już o połówkowych myślicie a ja jeszcze 3 tygodnie do „prenatalnych”
O proszę idziemy łeb w łeb też dzis u mnie 10+6 i termin na 20.04 ☺To ja też się przywitam podczytuje już chwilę. Dzisiaj 10+6, termin na 20.04, to moja pierwsza ciąża i też nie mam prawie żadnych objawów poza wzdęciami i czasami mdłościami z głodu, ale to miałam już przed ciążą ;p
Witam nowe Mamusie! W grupie raźniej! ☺
@magnolia1505 też miałam fatalną noc. Obudziłam się z całą odrętwiałą lewą stroną, teraz bolą mnie plecy, albo coś w lędźwiach.
Ja ciekawa jestem jak to będzie jak wszystko się uda i kiedy dzieciątko wyjdzie, bo termin na 27.04, poprzednio 38+5 urodziłam. Ale to jeszcze tyle niewiadomych po drodze.
Umówiłam się w końcu na prenatalne na 9 października, to będzie 11+4. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok, bo ciężki weekend za mną. Biegunka, zmęczenie, bóle głowy, mdłości. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty @dorotakovv
pogoda paskudna, mały dał mi w nocy popalić, odrazu głupie myśli po co nam jescze drugie... Ehh, ktoś dziś ma wizytę? Chyba nie, więc czekamy do jutraa
Ja od początku ciąży schudłam 3 kg.Mnie się już w 7. Czy 8. Tygodniu talia zgubiła. Czytałam że to niby przez macicę, ale czy dziecko nie jest teraz w podbrzuszu? Co ma talia do tego?
Ja mam wizytę o 10 u prowadzącej ciążę. Nie wiem czy mi zrobi usg bo miałam niecały tydzień temu. ;/ tak wyszły terminy. Ciekawa jestem ile przytyłam bo na początku przez 2 tygodnie już chyba 1kg od jednej wizyty do drugiej