Czarna 36
Fanka BB :)
Ale ty masz caly czas ciepłoJa na drugiej półkuli i leje tak, że ciężko samochodem jechać, tak że tego ten
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ty masz caly czas ciepłoJa na drugiej półkuli i leje tak, że ciężko samochodem jechać, tak że tego ten
Bo to sa takie psy. Bardzo oddane swoim Panom,zaborcze,ale tez kochane no i nikt tak sie do mnie nie przytula jak moja Luskamoja mama ma sznaucera miniaturkę, ale psa. Jest tak samo zazdrosny o swoją panią, jak twoja. Ogólnie, to ciężki ma charakter
Gdzie tam. Ja w życiu tak nie zmarzłam jak w Australii U nas teraz wczesna wiosna i pogoda kapryśna ale za chwilę będzie lepiej, ale zima jest okropna. Na dworze ok, bo rzadko temp spada poniżej 10 stopni, ale w domu masz 15 - 16 stopni Tutaj budynki nie są izolowane, okna pojedyncze, jak wiatr wieje to firanki fruwają. Kocyki elektryczne ratują nam życie w tym rokuAle ty masz caly czas ciepło
no wiem, dwa tygodnie temu bylam na wizycie, więc był 7 tydzień. Ja już sama nie wiem co myśleć, może być tak, że ten drugi pęcherzyk nie przeżyje bo na usg widać że jest mniejszy...Słyszałam tu od Was taka teorie, wiec to by była 4 kryterim potwierdzające Córeczkę ❤❤❤
Odpoczynek dobry zawsze, ale 9 tydzien i oni nie wiedzą ? Przecież na tym etapie Dzidzia ❤ juz jest bardzo widoczna!!!
Ja mam łożysko na scianie przedniej, więc może będzie tlumić ruchy na poczatku, tak jak wsponialas.
@magdula36
A tam położyłam sie późno, wczoraj malo spalam i juz nie śpię, poczytam to moze usnę
no to mnie zaskoczyłaś....niewiedziec czemu myslalam ze w Australii jedt ciagiem 35 st i słońce Ale i tsk uwazam ze super masz ze tam mieszkasz A ktora u Was godzina teraz?Gdzie tam. Ja w życiu tak nie zmarzłam jak w Australii U nas teraz wczesna wiosna i pogoda kapryśna ale za chwilę będzie lepiej, ale zima jest okropna. Na dworze ok, bo rzadko temp spada poniżej 10 stopni, ale w domu masz 15 - 16 stopni Tutaj budynki nie są izolowane, okna pojedyncze, jak wiatr wieje to firanki fruwają. Kocyki elektryczne ratują nam życie w tym roku
18.16 Szykujemy się do kolacjino to mnie zaskoczyłaś....niewiedziec czemu myslalam ze w Australii jedt ciagiem 35 st i słońce Ale i tsk uwazam ze super masz ze tam mieszkasz A ktora u Was godzina teraz?
mnie też tak juz od dwóch dni szczególnie po jednej stronieAle mnie dzis dziewczyny macica podszczypuje ta czupakabra mnie tam podgryza chyba