reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja w pierwszej ciąży czułam ruchy ok 19 t.c. ale na takie fikanie po brzuszku to musisz zaczekać, aż się dzidzi zrobi mniej miejsca w brzuszku ;) pamiętam te stopy na nerkach i w boku ( bolesne) i czkawkę codziennie o sródnocy i po kilka razy w dzień. Jak się urodziła, też miała czkawkę non stop 😅 no i te paluszki wychodzące pępkiem 🥰 ach, wspomnienia.

reklama
Dzien dobry dziewczyny. Taka mala dygresja. Mam psa,ktory boi się wiatru/serio/ i ten że pies dzis w nocy budził mnie tak co godzinke,dwie. Musiałam pieska wygłaskac,pomiziać i dopiero zasypiał. Czy z czyms Wam sie to nie kojarzy? Kompletnie nie przespana noc😵🤪.Milego dnia i weekendu dla wszystkich🤗
Z moim mezem;)

Ja sobie i synkowi zrobie zapiekanki z kiszonym ogorkiem i serem i keczupem,i herbate z cytryna.ogorek jest taki mega kwasny mniam....juz tak sie od godziny zabieram.mialam sobie pospac,nawet maz sie wyjatkowo cicho wyprysznicowal dzisiaj,normalnie wali tym prysznicem po calej kabinie jakby walczyl z tym wezem.a ja i tak sie obudzilam o 6:40 i dupa ze spania.Dzis na obiad zupa z dyni albo salatka grecka

Ja sobie i synkowi zrobie zapiekanki z kiszonym ogorkiem i serem i keczupem,i herbate z cytryna.ogorek jest taki mega kwasny mniam....juz tak sie od godziny zabieram.mialam sobie pospac,nawet maz sie wyjatkowo cicho wyprysznicowal dzisiaj,normalnie wali tym prysznicem po calej kabinie jakby walczyl z tym wezem.a ja i tak sie obudzilam o 6:40 i dupa ze spania.Dzis na obiad zupa z dyni albo salatka grecka
Ja kade do sklepu po śledzie po kaszubsku🤪

reklama
W pierwszej ciąży zaczęłam czuć ruchy w 16 tc. Jak sobie przypomnę jakie to było cudowne uczucie ❤️ Takie subtelne bąbelki, jak rybka w brzuchu oooo 😍 Wczoraj podczas badania lekarz powiedział, że jako wieloródka powinnam czuć ruchy nieco wcześniej niż w pierwszej ciąży, no ciekawe 😊 A wiek Dzidziusia lekarz określił jako 12+5, czyli 3 dni więcej niż z OM
Dzidziu, Netflix - rewelacyjny plan na weekend 🙂 Oglądaj i polecaj 🤩
Czarna, be strong 😄😂 A tak na marginesie, zwierzaki mają genialny instynkt! Mój piesek (gdy nie wiedziałam jeszcze, że jestem w ciąży) przechodził sam siebie w łaszeniu się do mnie. Może Twój już rozpoczął współpracę z Maleństwem 😄 Na wypadek gdyby nie zbudził Cię płacz Dzidziusia, obudzi Cię psiak 😂😂😂

Do góry