Mnie wykreca ale pije taki 100procent bez rozcieńczania . Czego się nie robi dla zdrowia haha Szczególnie że piło się w życiu wiele gorszych a niezdrowych rzeczy %%%
Please !!!! daj namiary na ten sok
rano mam normalny brzuch, ale wieczorem jak mi te jelita wywali to stóp nie widzę, i w ogóle to mam wrażenie ,że tak przytyłam ... i kulam się jak słoń
Modesty - intrygujesz mnie z podejściem do życia, aż korci, żeby napisac młoda jesteś życia nie znasz . Myślę, ze kwestię rajstopek i sukienek/spódniczek do piaskownicy zweryfikuje życie. Wymywanie piasku z cipki nie jest przyjemne, a bedziesz chciała i tego jestem pewna, zeby Twojemu dziecku było wygodnie mimo stylu jaki lubisz. Znajdzesz rozwiązania
P.S. Mam kolezankę, która uwielbia podobny styl ubierania, dzieciaki też tak ubiera, wyprowadzili się za miasto i rewelacyjnie się odnajdują.
Miałam dzisiaj badanie krwi i wszystko ok, poza TSH 3,3, a na początku ciąży miałam 2,0. Czy to normalne, że TSH rośnie w ciąży czy powinnam zacząć się martwić?
Normalne ze rośnie, bo dziecko z ciebie ciągnie, wynik do pilnej konsultacji z endokrynologiem,
Przed ciązą miałam ok2,5, w ciązy 1,9 i zbijamy do 1
Jest za wysoki- tak jak dziewczyny piszą - dzwoń do lekarza
Temat pieluszek - laski , które temat chcą rozwinąc tamat napiszcie, co się u was sprawdziło, na co zwrócic uwagę. Co prawda przeszła mi ta wersja przez głowę, ale nie zagłebiłam jeszcze tematu.
specjaliści ... ja mam wrazenie, ze z ciążą i maluchami to taki super rynek, jak ze ślubami.
Wizyta prywatna 200, ale juz wizyta w ciązy 250. Urodzisz to tak straszą, że biegasz od specjalisty do specjalisty i płacisz bo na nfz to wizyta za rok.