reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja z kolei nie lubię spódnic ani sukienek, ale wynika to z mojej wagi. Latem uda obcierają się boleśnie a zimą ciężko dobrać odpowiedni rozmiar rajstop. Zazwyczaj właśnie chodzę w spodniach a w domu najczęściej jakiś dres lub leginsy. Spódnice też potrafią być wyzywające i odkrywac za dużo. Wszystko kwestia kroju i długości....

Dzisiaj mam mega spadek w ergii. Mam z mężem rocznicę ślubu ale jedyne na co się wysilam to zrobiłam pizzę i sernik na zimno [emoji1751][emoji23]. Na szczęście mąż wyrozumiały i był zadowolony z kolacji[emoji6]

Dlatego noszę tylko te o odpowiedniej długości :) na obtarcia latem na pielgrzymce miałam takie przyległe spodenki pod spódnica :)

reklama

Załączniki

• FB_IMG_1600976458994.jpg
    FB_IMG_1600976458994.jpg
    81,1 KB · Wyświetleń: 70
  • FB_IMG_1600976451240.jpg
    FB_IMG_1600976451240.jpg
    238,4 KB · Wyświetleń: 58
Tak tak doobrze pamiętasz, tym razem to nie crazy prgnat brain, bylam dzis na badaniu a potem w biurze , a dalej wróciłam do domu i miałam pracowity dzień!!!
Dzidzia ❤ rośnie, rośnie, lekarka mówi ze Dzidzia ❤ się tak układała, ze ukrywała co tam między nożkami jest, ale obserwując jakos tam kość (ogonowa???), że u chłopców jest pionowo, a dziewczynek bardziej poziomo i na badaniu dziś było poziomo, więc moooze Córunia ❤🥰😍!!!
Ah taka mam dziś energię i radość, że pojechałam do Siostry i Szwagra i im powiedziałam 😃😃😃!

Rozumiem, ja się nastawiam ja jakieś neutralne gładkie ubranka bo są tańsze a takie dziecko i tak zaraz z tego wyrośnie. Niektóre napisy też mi się nie podobają bo są lekko żenujące ale spodenki dla dziewczynki dla mnie spoko bo ja sama też głównie w spodniach chodzę. A ty tak z ciekawosci- też chodzisz w spódnicach tylko? Ja bym zima chyba marzła.
Też w pewnym momencie myślałam o wielorazowych ale chyba bym tylko prała i stwierdziłam że może nawet ekonomiczniej będzie jednorazowe. Ogólnie wolę zaoszczędzić na ciuszkach a kupić lepsze kosmetyki i środki higieny.
Co do pieluch to ja też planuje tylko wielo temat przerobiony przy starszych dzieciach choć 12 lat temu to była nowość

Fajnie, że są mamy które też myślą tak pieluchować. Przez 10 lat pewnie dużo nowości na rynku i będzie trzeba uzupełnić stosik ☺️

Tak tak doobrze pamiętasz, tym razem to nie crazy prgnat brain, bylam dzis na badaniu a potem w biurze , a dalej wróciłam do domu i miałam pracowity dzień!!!
Dzidzia ❤ rośnie, rośnie, lekarka mówi ze Dzidzia ❤ się tak układała, ze ukrywała co tam między nożkami jest, ale obserwując jakos tam kość (ogonowa???), że u chłopców jest pionowo, a dziewczynek bardziej poziomo i na badaniu dziś było poziomo, więc moooze Córunia ❤🥰😍!!!
Ah taka mam dziś energię i radość, że pojechałam do Siostry i Szwagra i im powiedziałam 😃😃😃!
Trzymam kciuki za córunię 👧❣️❣️❣️
A tak btw. apropo tych ciążowych wróżb, to rozmawiałam z siostra i u niej pH 7-7,5, chiński kalendarz wskazywał na syna, 1 usg genetyczne na syna i ma syna 🤪 a u mnie pH 5, chiński kalendarz wskazuje na dziewczynę i 1 usg 90% dziewczyna więc nie ma bata, musi być dziewczyna! 😃

No i bardzo dobrze 😊 Trzeba się cieszyć ❤️❤️❤️ Zwłaszcza, że wszystko jest w jak najlepszym porządeczku 😄 Ciekawe czy rzeczywiście będzie Córunia 😍 Ale myślę, że skoro pani doktor odważyła się już coś delikatnie zasugerować, to baaaardzo możliwe 😊 Cieszę się bardzo! 😘

Trzymam kciuki za córunię 👧❣❣❣
A tak btw. apropo tych ciążowych wróżb, to rozmawiałam z siostra i u niej pH 7-7,5, chiński kalendarz wskazywał na syna, 1 usg genetyczne na syna i ma syna 🤪 a u mnie pH 5, chiński kalendarz wskazuje na dziewczynę i 1 usg 90% dziewczyna więc nie ma bata, musi być dziewczyna! 😃
Zaraz szukam: chinski kalendarz 🥰🤣!
Ojjj taaak nakreciłam się na Córcie❤❤❤!!!

reklama
Do góry