reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Jestem! Moja kruszynka to już nie taka kruszynka 🙈🙈😂😍 ma prawie 7cm :) wszystko dobrze, Pani doktor powiedziała, że po USG nie widzi niczego niepokojącego, więc test PAAPA sobie darowałam tak jak w pierwszej ciąży :) No i według Pani doktor to dziewczynka!!! 😍😍😍 wygląda na to, że moje przeczucia były jak najbardziej słuszne! 😁😊😊😊🤗 jestem przeszczęśliwa, bo dziecko zdrowe, wszystko prawidłowo, bardzo aktywny maluch, widzieliśmy rączki, nóżki, główkę, dosłownie całego maleńkiego człowieczka 😍😍😍 cudowne uczucie! 😊😊😊 aha i oficjalnie u mnie dzisiaj 13+1 i termin na 30.03 :) ale zostaje w kwietniówkach, bo 2 dni w tą, czy w tą to żadna różnica ;)
Ekstra! Noooo widzisz Córcia będzie ❤❤❤! Cieszę się bardzo że wszystko dobrze 😃👍! Gratulacje 🥰!

reklama
@annika1801 - ja mam wózek rok po roku britax b-dual. Ma świetne rozwiązanie, bo możesz nim jeździć jako pojedynczy lub jak chcesz jako podwójny. Wszędzie się mieści i ludzie na ulicy nie rozpoznawali, że z dwójką jeżdżę :)

Jestem chodzącą antyreklamą stanu błogosławionego. Niech wreszcie będzie lepszy czas..
Właśnie patrzałam w necie ten model. Będziemy kupować używkę bo zwyczajnie na nówkę nas nie stać więc cenowo szukam czegoś na naszą kieszeñ i tu bedzie cieżko

@Dzidziu to chyba nie Ty! Ty nigdy nie panikujesz 😉 w pierwszej ciąży pracowałam prawie 7 miesięcy, więc wyprawkę kompletowałem dopiero w 8 😉 a młoda urodziła się w dzień, w którym spakowałam ostatnia rzecz do torby do szpitala i ja zamknęłam 😂

Ja miałam pierwszy fotelik zapinany na pasy i te też są bezpieczne. Teraz mam Britaxa obrotowego i uważam, że to był najlepszy wybór. Ale faktycznie wszystkie fotele na bazie trzeba sprawdzać i przymierzać. Osobiście uważam, że najlepszą wiedzę mają w osiem gwiazdek- wolą nie sprzedać nic niż wcisnąć cokolwiek 😃

Jestem! Moja kruszynka to już nie taka kruszynka 🙈🙈😂😍 ma prawie 7cm :) wszystko dobrze, Pani doktor powiedziała, że po USG nie widzi niczego niepokojącego, więc test PAAPA sobie darowałam tak jak w pierwszej ciąży :) No i według Pani doktor to dziewczynka!!! 😍😍😍 wygląda na to, że moje przeczucia były jak najbardziej słuszne! 😁😊😊😊🤗 jestem przeszczęśliwa, bo dziecko zdrowe, wszystko prawidłowo, bardzo aktywny maluch, widzieliśmy rączki, nóżki, główkę, dosłownie całego maleńkiego człowieczka 😍😍😍 cudowne uczucie! 😊😊😊 aha i oficjalnie u mnie dzisiaj 13+1 i termin na 30.03 :) ale zostaje w kwietniówkach, bo 2 dni w tą, czy w tą to żadna różnica ;)
Yay mamy kolejny roz na forum,teraz niebieski dla balansu

@Dzidziu to chyba nie Ty! Ty nigdy nie panikujesz 😉 w pierwszej ciąży pracowałam prawie 7 miesięcy, więc wyprawkę kompletowałem dopiero w 8 😉 a młoda urodziła się w dzień, w którym spakowałam ostatnia rzecz do torby do szpitala i ja zamknęłam 😂

Ja miałam pierwszy fotelik zapinany na pasy i te też są bezpieczne. Teraz mam Britaxa obrotowego i uważam, że to był najlepszy wybór. Ale faktycznie wszystkie fotele na bazie trzeba sprawdzać i przymierzać. Osobiście uważam, że najlepszą wiedzę mają w osiem gwiazdek- wolą nie sprzedać nic niż wcisnąć cokolwiek 😃
Kochana to nie panika a taka trochę bezradność, ze tu Dziewczyny trzaskaja modelami, nazwami które nic mi nie mówią i wiesz czuje sie jak na tureckim kazaniu 🤣! Ale już mi humor wrócił, zdążę ze wszystkim, w weekend się zacznę spisywać o czytać ściagi, a przy drugim Dziecku ❤będę wymiatać, a co 😃😉!
Wiem, ze z wyprawka będę raczej sama sobie radzić, bo Maż to noga w takich sprawach i wolę sama, bo nawet jak mu kartkę napiszę to zgubi albo zapomni 🙈🙈🙈!

Erytrol chyba można o ile mnie pamięć nie myli a nie chce mi się wstać z łóżka, żeby sprawdzić 😅 Znalazłam w Rossmanie całą masę produktów dla diabetyków. W Carrefour są takie na dziale Bio. Teraz szukam sklepu internetowego z dostawą kurierem pod drzwi.

@Dzidziu polecam grupę na Facebook 8*. Mamy Cybexa Z isize dla młodej a syn, choć ma 9 lat i prawie 150 cm wzrostu jeździ w Britax Romer Kid Fix III S. Oba wybrane przez fachowców z tej sieci.
W sumie mamy 5 fotelików, ale te dwa wybrane pod moje auto przez fachowców. I ja i dzieci zadowolone.
Dziękuję za pomoc, już poprosilam o dołączenie do grupy! 😘
Pozwolę sobie do Ciebie napisać na priv jak będę chciala sie poradzić z wyprawka. Ale to jak juz jakas listę stworzę 😃😃😃!

Kochana to nie panika a taka trochę bezradność, ze tu Dziewczyny trzaskaja modelami, nazwami które nic mi nie mówią i wiesz czuje sie jak na tureckim kazaniu 🤣! Ale już mi humor wrócił, zdążę ze wsszystkim, w weekend się zacznę spisywać o czytać ściagi, a przy drugim Dziecku ❤będę wymiatać, a co 😃😉!
Wiem, ze z wyprawka będę raczej sama sobie radzić, bo Maż to noga w takich sprawach i wolę sama, bo nawet jak mu kartkę napiszę to zgubi albo zapomni 🙈🙈🙈!
Ja tez tych modeli wozkow nie znam,moze nawet kupie uzywany...przy pierwszym mialam z 3 wozki i najdrozszy byl najlepszy.mi tylko o to chodzi by ladnie skrecal i ladnie sie pchal.ale jeszcze nie w glowie mi wozki

reklama
Do góry