reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Wiecie co chyba rozumiem powiedzenie ze dziewczynki zabierają matce urode jak nie będzie dziewczynki to sie naprawdę mocno zdziwię bo jak patrze na siebie w lustrze to zastanawiam sie czy to ja 😅😅 a Wy widzicie zmiane w swoim wyglądzie? Bo ja sie czuje jakby ktos mi podmienil twarz i założył perukę 😅
Ja wyglądam fatalnie niestety 😐nigdy nie miałam takich problemów z twarzą i niestety pojawiło się więcej cellulitu..

Tak sobie myślę, że byłam na wizycie 1 września, a kolejną mam 1 października. Wtedy był pęcherzyk, ciałko żółte i tyle. Zastanawiam się co będzie na kolejnej wizycie tej 1 października.. Czy tam wszystko ok czy nie..

No raczej na półkowych w 20tygodniu na bank widac 😜, u mnie w 20byl siusiak i został siusiak, raczej chodzi o pozycje ale lekarz i tak musi mierzyć więc przez te 30-40minut i tak pokaże a w 3d to wgl
3d usg sa fajne Chociaż ja sie chyba w tej ciazy nie zdecyduje bo to takie jakby fun dla rodziców 😁 moj maly pokazywal nam jezyk na usg 3d i zostalo mu to do dziś 😅

Tak sobie myślę, że byłam na wizycie 1 września, a kolejną mam 1 października. Wtedy był pęcherzyk, ciałko żółte i tyle. Zastanawiam się co będzie na kolejnej wizycie tej 1 października.. Czy tam wszystko ok czy nie..
I Ty wytrzymujesz? Ja bym w trakcie poszla gdzies indziej, prywatnie.
Który mialas tydzien wtedy?

Też poszłabym gdzieś indziej dla świętego spokoju, ale skoro jesteś spokojna to nie ma sensu 😁 ja jak byłam i byl tylko pęcherzyk i ciałko kazał przyjść za 2 tygodnie sprawdzić

to dzien po mnie:) Kurcze musi byc dobrze😍Kurde znowu jak debil naczytalam sie o wadach genetycznych i w moim wieku statystycznie chore dziecko rodzi 1/300 kobiet.statystycznie to 0,3% i pisza ze to duzo....przeciez to 3 promile😊 Juz sama nie wiem co o tym.myśleć. Nie mam na to wpływu to włączę pozytywy 😉
Pamiętaj że granica wieku też się przesuwa i zobacz choćby na gwiazdy które późno rodzą i mają zdrowie dzieci. Ok, może powiedzieć że mają kasę ale kasą wad genetycznych nie usuniesz choćbyś srała pieniędzmi.

reklama
Do góry