reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja dziś dziewczyny lecę na USG, od dwóch dni dziwnie boli mnie brzuch. Jak wstaję z łóżka to tak mnie skurcz łapie, że aż się zginam...Najbardziej boli po stronie gdzie jest mięśniak...
O ktorej masz to usg? Melduj od razu co sie dzieje i czy wszystko jest dobrze. Trzymam kciuki i pamiętaj bedzie dobrze ❤😘

reklama
I Ty wytrzymujesz? Ja bym w trakcie poszla gdzies indziej, prywatnie.
Który mialas tydzien wtedy?
Wtedy było 5t+5d. No właśnie słabo już wytrzymuję.. Niby zostało 9 dni, ale cały czas się zastanawiam.
Cycki bolą, brzuch ciągnie praktycznie codziennie, plamień nie mam więc myślę, że może wszystko jest ok, choć sama nie wiem..

Wtedy było 5t+5d. No właśnie słabo już wytrzymuję.. Niby zostało 9 dni, ale cały czas się zastanawiam.
Cycki bolą, brzuch ciągnie praktycznie codziennie, plamień nie mam więc myślę, że może wszystko jest ok, choć sama nie wiem..
Jak było 5+5 to praktycznie po kilku dniach juz mogło być serduszko. Szkoda ze nie kazał lekarz przyjść po tygodniu czy dwóch to juz byś teraz była spokojna. Objawy masz typowe więc pewnie wszystko dobrze ale wiadomo dla spokoju swojego warto by było wiedzieć co tam się dzieje :) Jak już tyle wytrzymałaś to teraz już pewnie wytrzymasz te kilka dni.

Gratulacje dobrych wieści!! [emoji7][emoji7][emoji7] No i pierwsza forumowa parka , mega [emoji7][emoji7][emoji7]

Ja po wizycie u diabetologa i szkoleniu z używania glukometru i diety. Niestety ale przy tak wysokich wartościach raczej skończymy na insulinie [emoji3525][emoji3525][emoji24] mam tydzień do następnej wizyty żeby próbować ratować dietą [emoji3525] mam już pierwszy pomiar za sobą w domu i na czczo po 16,5 godzinach nie jedzenia cukier 88 :(

Co do wyglądu to mi wszyscy mówią że kwitnę [emoji41][emoji41] ale w ciąży z młodą też tak miałam ;) także może druga baba będzie :) mam nadzieję że coś podpowie nam lekarz na prenatalnych 29.09 :)

Ja dziś dziewczyny lecę na USG, od dwóch dni dziwnie boli mnie brzuch. Jak wstaję z łóżka to tak mnie skurcz łapie, że aż się zginam...Najbardziej boli po stronie gdzie jest mięśniak...
Koniecznie daj znać po badaniu. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze ❤️ I będzie na pewno 😘
Ja dzisiaj poleguję w łóżku bo czuję takie ciśnienie i napieranie, że masakra... Martwię się bo właśnie przypomniałam sobie, że z synkiem miałam to samo i okazało się, że to przez niewydolność szyjki było. I miałam leżącą ciążę... W pt mam prenatalne i odrazu umówię się na wizytę u swojego gina. W ogóle to kompletnie zapomniałam mu powiedzieć, że w pierwszej ciąży miałam taki problem.

reklama
Do góry