Ja mam 8t+5dTo idziemy łeb w łeb
reklama
klaudiaanita
Fanka BB :)
Ja wyglądam fatalnie niestety nigdy nie miałam takich problemów z twarzą i niestety pojawiło się więcej cellulitu..Wiecie co chyba rozumiem powiedzenie ze dziewczynki zabierają matce urode jak nie będzie dziewczynki to sie naprawdę mocno zdziwię bo jak patrze na siebie w lustrze to zastanawiam sie czy to ja a Wy widzicie zmiane w swoim wyglądzie? Bo ja sie czuje jakby ktos mi podmienil twarz i założył perukę
Mama2018mama
3d usg sa fajne Chociaż ja sie chyba w tej ciazy nie zdecyduje bo to takie jakby fun dla rodziców moj maly pokazywal nam jezyk na usg 3d i zostalo mu to do dziśNo raczej na półkowych w 20tygodniu na bank widac , u mnie w 20byl siusiak i został siusiak, raczej chodzi o pozycje ale lekarz i tak musi mierzyć więc przez te 30-40minut i tak pokaże a w 3d to wgl
Patii_666
My chyba będziemy robić ale bliżej 30tyg, dlatego że z małym robiliśmy to teraz też, żeby nie było,3d usg sa fajne Chociaż ja sie chyba w tej ciazy nie zdecyduje bo to takie jakby fun dla rodziców moj maly pokazywal nam jezyk na usg 3d i zostalo mu to do dziś
Chichuni
I Ty wytrzymujesz? Ja bym w trakcie poszla gdzies indziej, prywatnie.Tak sobie myślę, że byłam na wizycie 1 września, a kolejną mam 1 października. Wtedy był pęcherzyk, ciałko żółte i tyle. Zastanawiam się co będzie na kolejnej wizycie tej 1 października.. Czy tam wszystko ok czy nie..
Który mialas tydzien wtedy?
Martxx1
Też poszłabym gdzieś indziej dla świętego spokoju, ale skoro jesteś spokojna to nie ma sensu ja jak byłam i byl tylko pęcherzyk i ciałko kazał przyjść za 2 tygodnie sprawdzićTak sobie myślę, że byłam na wizycie 1 września, a kolejną mam 1 października. Wtedy był pęcherzyk, ciałko żółte i tyle. Zastanawiam się co będzie na kolejnej wizycie tej 1 października.. Czy tam wszystko ok czy nie..
PałkaZapałka
Pamiętaj że granica wieku też się przesuwa i zobacz choćby na gwiazdy które późno rodzą i mają zdrowie dzieci. Ok, może powiedzieć że mają kasę ale kasą wad genetycznych nie usuniesz choćbyś srała pieniędzmi.to dzien po mnie Kurcze musi byc dobrzeKurde znowu jak debil naczytalam sie o wadach genetycznych i w moim wieku statystycznie chore dziecko rodzi 1/300 kobiet.statystycznie to 0,3% i pisza ze to duzo....przeciez to 3 promile Juz sama nie wiem co o tym.myśleć. Nie mam na to wpływu to włączę pozytywy
reklama
PałkaZapałka
Lepiej to sprawdzić i być spokojnym. Trzymam kciuki, żeby było dobrzeJa dziś dziewczyny lecę na USG, od dwóch dni dziwnie boli mnie brzuch. Jak wstaję z łóżka to tak mnie skurcz łapie, że aż się zginam...Najbardziej boli po stronie gdzie jest mięśniak...