reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Gratuluję wszystkim dobrych wieści 😍😘

Ale wam zazdroszcze, mój czas tak się wlecze 😂nie wiem jak doczekam się tej wizyty 3. Jeszcze przeczytałam opinie o lekarzu co mi będzie robił usg... I zaczynam się zastanawiacie czy nie pójść jeszcze prywatnie do mojego starego lekarza... W końcu to całkiem ważne badanie.. 🤷‍♀️

U mnie dopiero usg 6 października nie wiem kiedy się doczekam 😜😜

U mnie w ogóle nie bierze daty według OM e karcie ciąży mam przekreślone coś takiego jak data OM 😜😜 także ja żyję tylko USG 😁 No zobaczymy może nadrobi mój okruszek też 😁😁😁
to dzien po mnie:) Kurcze musi byc dobrze😍Kurde znowu jak debil naczytalam sie o wadach genetycznych i w moim wieku statystycznie chore dziecko rodzi 1/300 kobiet.statystycznie to 0,3% i pisza ze to duzo....przeciez to 3 promile😊 Juz sama nie wiem co o tym.myśleć. Nie mam na to wpływu to włączę pozytywy 😉

Dziewczyny, a jak Wasze macice? Odczuwacie je? Bo ja dziś jakos tak wyjątkowo. Nie boli mnie jakoś mocno, ale dyskomfort jest. No i oczywiście juz strach i stres 😐

Dziewczyny, a jak Wasze macice? Odczuwacie je? Bo ja dziś jakos tak wyjątkowo. Nie boli mnie jakoś mocno, ale dyskomfort jest. No i oczywiście juz strach i stres 😐
Ja dzis odczuwalam z tylu plecy pewnie macice, od rana sprzątałam i troche mozniej bolalo ale poszlam spac na godzinkę i przeszło, jak zaczyna mocniej bolec to sie klade

reklama
Do góry