Martxx1
Fanka BB :)
Wez hahahhahaha, bo się posikamJa wygladam tak mesko takie połączenie Mariolki z kabaretu z herkulesem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wez hahahhahaha, bo się posikamJa wygladam tak mesko takie połączenie Mariolki z kabaretu z herkulesem
Serio wysuszylam wlosy podchodzę do lusterka i sama do siebie mowie "ja pier*" choddz na codzień nie przeklinamWez hahahhahaha, bo się posikam
dzis 8 + 4Który dziś tydzień u Ciebie?
to dzien po mnie Kurcze musi byc dobrzeKurde znowu jak debil naczytalam sie o wadach genetycznych i w moim wieku statystycznie chore dziecko rodzi 1/300 kobiet.statystycznie to 0,3% i pisza ze to duzo....przeciez to 3 promile Juz sama nie wiem co o tym.myśleć. Nie mam na to wpływu to włączę pozytywyU mnie dopiero usg 6 października nie wiem kiedy się doczekam
U mnie w ogóle nie bierze daty według OM e karcie ciąży mam przekreślone coś takiego jak data OM także ja żyję tylko USG No zobaczymy może nadrobi mój okruszek też
Nie, ona by mi nawet wydruku nie dawała gdybym nie poprosiła, tutaj usg takie z mierzeniem jest na osobnych wizytach, ona nic nie mierzyła nawet.a na wydruku z USG nie masz daty?
Ja dzis odczuwalam z tylu plecy pewnie macice, od rana sprzątałam i troche mozniej bolalo ale poszlam spac na godzinkę i przeszło, jak zaczyna mocniej bolec to sie kladeDziewczyny, a jak Wasze macice? Odczuwacie je? Bo ja dziś jakos tak wyjątkowo. Nie boli mnie jakoś mocno, ale dyskomfort jest. No i oczywiście juz strach i stres
To idziemy łeb w łebdzis 8 + 4
No raczej na półkowych w 20tygodniu na bank widac , u mnie w 20byl siusiak i został siusiak, raczej chodzi o pozycje ale lekarz i tak musi mierzyć więc przez te 30-40minut i tak pokaże a w 3d to wglNa prenatalnych nie zawsze widać