reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

A ja tydzień po Tobie u tej samej pani doktor :) Daj później znać co i jak. Na pęcherz pusty? :p ja też mam przeczucie ze bede miala córeczke ale zobaczymy. Ciekawa jestem czy się dowiesz juz. A będziesz 13tydzien i ile dni?
Jasne, że dam znać co i jak :) już się doczekać nie mogę :) :D hmm...w poprzedniej ciąży nie przypominam sobie żebym musiała mieć pełen pęcherz, ale za to pamiętam, że Pani doktor kazała mi zjeść cukierka w trakcie usg, bo syn się za bardzo nie chciał ruszać i leżał tak, że nie można było wszystkiego zmierzyć 🙈🙈😂😂😂 u mnie będzie równo 13+0 :)

reklama
63710B5A-BE5F-4761-916B-553E2BE58ECA.jpeg

Obudziłam się właśnie z tego powodu 😅

Ja mam dwóch braci obaj mają po dwie córki. Narzeczony ma dwie siostry. Jedna ma dwie dziewczynki a druga synka więc wszytko możliwe 💕. U nas też wszyscy wróżyli dziewczynę ale ja od samego początku czułam że to będzie chłopak. Nie potrafię tego wytłumaczyć ale tak było 🙈
Ja Cie zrozumiem ja jakos czuje teraz ze bedzie dziewczynka i nawet tesciowa ostatnio cos mowi ze trzeba malej cos tam kupic i to mnie rozśmieszyło 😀 ale co będzie aby zdrowe tylko takie przeczucia jakies sa :) mi tez śniła sie córeczka dopiero po porodzie karmilam ja piersia 🥰 moze to jakis znak:)

Dziewczyny, a jak tam Wasze zęby przy wymiotach i mdłościach? Jak sobie radzicie z myciem?
U mnie ciężko, bo każde mycie zębów to odruch wymiotny... Odkryłam, że czasem pomaga mycie pastą dla dzieci, więc podkradam od synka :D
Był czas, że na mdłości pomagało zjedzenie czegoś słodkiego albo coś niezdrowego cytrynowego gazowanego i tak sobie myślę, że wizyta u dentysty będzie pełna wrażeń po takim trybie życia...

reklama
Do góry