reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

A ja tydzień po Tobie u tej samej pani doktor :) Daj później znać co i jak. Na pęcherz pusty? :p ja też mam przeczucie ze bede miala córeczke ale zobaczymy. Ciekawa jestem czy się dowiesz juz. A będziesz 13tydzien i ile dni?
Jasne, że dam znać co i jak :) już się doczekać nie mogę :) :D hmm...w poprzedniej ciąży nie przypominam sobie żebym musiała mieć pełen pęcherz, ale za to pamiętam, że Pani doktor kazała mi zjeść cukierka w trakcie usg, bo syn się za bardzo nie chciał ruszać i leżał tak, że nie można było wszystkiego zmierzyć 🙈🙈😂😂😂 u mnie będzie równo 13+0 :)

reklama
63710B5A-BE5F-4761-916B-553E2BE58ECA.jpeg

Obudziłam się właśnie z tego powodu 😅

Ja mam dwóch braci obaj mają po dwie córki. Narzeczony ma dwie siostry. Jedna ma dwie dziewczynki a druga synka więc wszytko możliwe 💕. U nas też wszyscy wróżyli dziewczynę ale ja od samego początku czułam że to będzie chłopak. Nie potrafię tego wytłumaczyć ale tak było 🙈
Ja Cie zrozumiem ja jakos czuje teraz ze bedzie dziewczynka i nawet tesciowa ostatnio cos mowi ze trzeba malej cos tam kupic i to mnie rozśmieszyło 😀 ale co będzie aby zdrowe tylko takie przeczucia jakies sa :) mi tez śniła sie córeczka dopiero po porodzie karmilam ja piersia 🥰 moze to jakis znak:)

Dziewczyny, a jak tam Wasze zęby przy wymiotach i mdłościach? Jak sobie radzicie z myciem?
U mnie ciężko, bo każde mycie zębów to odruch wymiotny... Odkryłam, że czasem pomaga mycie pastą dla dzieci, więc podkradam od synka :D
Był czas, że na mdłości pomagało zjedzenie czegoś słodkiego albo coś niezdrowego cytrynowego gazowanego i tak sobie myślę, że wizyta u dentysty będzie pełna wrażeń po takim trybie życia...

reklama
Do góry