P
pożegnanie
Gość
A ja nigdy nie jadlam takiej , no ale na słodkie dalej nie mam chęci mimo, ze apetyt jest .Zobacz załącznik 1179169
Obudziłam się właśnie z tego powodu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja nigdy nie jadlam takiej , no ale na słodkie dalej nie mam chęci mimo, ze apetyt jest .Zobacz załącznik 1179169
Obudziłam się właśnie z tego powodu
Mooocno! Pisz po wizycie ❤Czekam pod gabinetem trzymajcie kciuki!
Super. Powodzenia, czekamy na wieściCzekam pod gabinetem trzymajcie kciuki!
Czekamy i kciuki trzymamyCzekam pod gabinetem trzymajcie kciuki!
Trzymamy!!! [emoji16][emoji16][emoji16] Ja o 9 mam wizytę u diabetologa strasznie się stresujeCzekam pod gabinetem [emoji33][emoji33][emoji33] trzymajcie kciuki! [emoji85]
Jeej u mnie głównie słodkie, choć wczoraj to wgl mix za mną chodził, obiadów mi się nie chce jeść więc zrobiłam zupę ogórkowa taka kwasniejsza a na kolacje raaacuchy ile ja ich lat nie jadłam , a na śniadanie standard jakieś kanapki, jajko, jajecznica serek wiejski, najgorszy problem mam z obiadami bo wszystko blee, chyba będę sobie i swojemu oddzielnie robić, bo on musi koniecznie mięso a ja tylko skubnę. No właśnie co dziś serwujecie na obiad? Może zgapieA ja nigdy nie jadlam takiej , no ale na słodkie dalej nie mam chęci mimo, ze apetyt jest .
Fajnie u mnie na 12+3 nic się nie dowiedziałam. Ale tak czuję też że będzie syn.Według ostatniego USG powinno być 12+2 ale widzę na zdjęciach że jest 12+6. Mierzył wszytko bardzo dokładnie po dwa razy. Mały leżał spokojnie więc może to ułatwiło badanie. Gdyby tam nic nie było to pewnie można byłoby się wstrzymać z określeniem płci ale u nas ewidentnie coś między nogami jest
Ja obstawiam od początku że córka, gorzej jak się pomylę bo syna troche pod uwagę nie biorę, będę zawiedziona, ale najważniejsze by zdrowe! Zobaczymy ilu nam się sprawdzi przeczucie!Fajnie u mnie na 12+3 nic się nie dowiedziałam. Ale tak czuję też że będzie syn.
Jest przepyszna Zjadłam „tylko” pół Przed ciążą słodkie smaki mogły dla mnie nie istnieć. I w poprzedniej ciąży to samo. A teraz to jakiś obłędA ja nigdy nie jadlam takiej , no ale na słodkie dalej nie mam chęci mimo, ze apetyt jest .
Dzień dobry! Kto dziś wizytuje?
Trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]
Miłego dnia dziewczyny [emoji3059]
Chociaż u mnie na miłe sie nie zanosi, mloda wstala lewą nogą .. mam nadzieję, że nie pojde siedziec [emoji39]
Dzieki, mam wizyte na 15.Czekamy na dzisiejsze wizyty, trzymam kciuki [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Trzymam mocno &&Czekam pod gabinetem [emoji33][emoji33][emoji33] trzymajcie kciuki! [emoji85]