reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
A ja nigdy nie jadlam takiej 🙈😃, no ale na słodkie dalej nie mam chęci mimo, ze apetyt jest 😉.
Jeej u mnie głównie słodkie, choć wczoraj to wgl mix za mną chodził, obiadów mi się nie chce jeść więc zrobiłam zupę ogórkowa taka kwasniejsza 😋a na kolacje raaacuchy ile ja ich lat nie jadłam 😋, a na śniadanie standard jakieś kanapki, jajko, jajecznica serek wiejski, najgorszy problem mam z obiadami bo wszystko blee, chyba będę sobie i swojemu oddzielnie robić, bo on musi koniecznie mięso a ja tylko skubnę. No właśnie co dziś serwujecie na obiad? Może zgapie 😜

Według ostatniego USG powinno być 12+2 ale widzę na zdjęciach że jest 12+6. Mierzył wszytko bardzo dokładnie po dwa razy. Mały leżał spokojnie więc może to ułatwiło badanie. Gdyby tam nic nie było to pewnie można byłoby się wstrzymać z określeniem płci ale u nas ewidentnie coś między nogami jest 🤣
Fajnie u mnie na 12+3 nic się nie dowiedziałam. Ale tak czuję też że będzie syn.

reklama
Dzień dobry! Kto dziś wizytuje?
Trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]
Miłego dnia dziewczyny [emoji3059]

Chociaż u mnie na miłe sie nie zanosi, mloda wstala lewą nogą .. mam nadzieję, że nie pojde siedziec [emoji39]
Czekamy na dzisiejsze wizyty, trzymam kciuki [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Dzieki, mam wizyte na 15.

Czekam pod gabinetem [emoji33][emoji33][emoji33] trzymajcie kciuki! [emoji85]
Trzymam mocno &&

Wstałam z takim paskudnym bólem głowy. Zapowiada się ciekawie.

Dziewczyny coś naprawdę sprawdzonego na zaparcia. Śliwki nie działają. Na sama mysl o wizycie w toalecie mi slabo :-(

Do góry