reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Z ogromną nadzieją też tu przycupne. Poronilam w maju, teraz 1 cykl po poronieniu kiedy mogliśmy się starać.
W sumie na zalecenie lekarza przyjmowałam Luteine, testowalam beta, zeby wiedziec czy odstawiać Luteine, a tu 26 dc beta-hcg 13.7, a 28 dc 39. :)
Mocno trzymam kciuki, ale wiem, że czar może prysnac. Jakoś trudno uwierzyć i się cieszyć po wydarzeniach z maja. Głowa strasznie swieruje ile złych rzeczy może być.

W piątek wizyta u gin. Za pewne nic nie będzie widać, a cierpliwość nie moja mocna strona.

Mam nadzieje, że się w tej grupie utrzymamy do kwietnia ;)
Trzymamy kciuki

reklama
Hej kochane! Dziś 33 dc, 1 dzień przed @. Test z czułością 25 mlU ❤ ❤ Według aplikacji termin wychodzi 31-03-2020/ 01-04-2020 więc pozwole sobie u was przycupnąć! ❤
Gratulacje, oby teraz było szczesliwie ❤️❤️❤️ jejkuuu kabza tydzień testuje. Masz jakieś objawy ciążowe Tulcia?

Gratulacje, oby teraz było szczesliwie ❤️❤️❤️ jejkuuu kabza tydzień testuje. Masz jakieś objawy ciążowe Tulcia?
hej! Jedynie mam powiększone i tkliwe piersi no i zmeczenie:-) przy tym pierwszym biochemicznym miałam dużo więcej, bolały jajniki, piersi, dużo większe zmeczenie 🤔 przy tej biochemicznej nie miałam apetytu, a tu normalnie wilczy apetyt 😳😊

reklama
Ja też chciałam trzecie dziecko, a jak patrzę na pozytywny test to mnie przerażenie ogarnia. Cieszę się bardzo, ale też mam pełno obaw....
Uwielbiam dzieci, szczególnie takie malutkie [emoji4] muszę się oswoić z ta myślą.
Dałyśmy radę z dwójką, damy rade i z trójka ;-)
Ja też uwielbiam takie maluszki. Pracuje w przedszkolu, mam 1,5-2latki ale to juz nie to samo ;-)
Z ogromną nadzieją też tu przycupne. Poronilam w maju, teraz 1 cykl po poronieniu kiedy mogliśmy się starać.
W sumie na zalecenie lekarza przyjmowałam Luteine, testowalam beta, zeby wiedziec czy odstawiać Luteine, a tu 26 dc beta-hcg 13.7, a 28 dc 39. :)
Mocno trzymam kciuki, ale wiem, że czar może prysnac. Jakoś trudno uwierzyć i się cieszyć po wydarzeniach z maja. Głowa strasznie swieruje ile złych rzeczy może być.

W piątek wizyta u gin. Za pewne nic nie będzie widać, a cierpliwość nie moja mocna strona.

Mam nadzieje, że się w tej grupie utrzymamy do kwietnia ;)
Trzymam mocno kciuki &&& i gratuluję [emoji173]
Ja miałam owulację tak myślę że 17 lipca. Mam bardzo tkliwe sutki co mi się nigdy nie zdarza. Bardzo bym chciała aby to coś zwiastowało.... [emoji256][emoji18][emoji173]️
Oby to było to &&& :-)

Ja objawów nie mam. Cycki trochę inne niż przy okresie i to tyle. Energię mam jak zawsze, apetyt też. Czasami myślę czy ta ciąża mi się nie śniła

Do góry