reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Z ogromną nadzieją też tu przycupne. Poronilam w maju, teraz 1 cykl po poronieniu kiedy mogliśmy się starać.
W sumie na zalecenie lekarza przyjmowałam Luteine, testowalam beta, zeby wiedziec czy odstawiać Luteine, a tu 26 dc beta-hcg 13.7, a 28 dc 39. :)
Mocno trzymam kciuki, ale wiem, że czar może prysnac. Jakoś trudno uwierzyć i się cieszyć po wydarzeniach z maja. Głowa strasznie swieruje ile złych rzeczy może być.

W piątek wizyta u gin. Za pewne nic nie będzie widać, a cierpliwość nie moja mocna strona.

Mam nadzieje, że się w tej grupie utrzymamy do kwietnia ;)
Trzymamy kciuki

reklama
Hej kochane! Dziś 33 dc, 1 dzień przed @. Test z czułością 25 mlU ❤ ❤ Według aplikacji termin wychodzi 31-03-2020/ 01-04-2020 więc pozwole sobie u was przycupnąć! ❤
Gratulacje, oby teraz było szczesliwie ❤️❤️❤️ jejkuuu kabza tydzień testuje. Masz jakieś objawy ciążowe Tulcia?

Gratulacje, oby teraz było szczesliwie ❤️❤️❤️ jejkuuu kabza tydzień testuje. Masz jakieś objawy ciążowe Tulcia?
hej! Jedynie mam powiększone i tkliwe piersi no i zmeczenie:-) przy tym pierwszym biochemicznym miałam dużo więcej, bolały jajniki, piersi, dużo większe zmeczenie 🤔 przy tej biochemicznej nie miałam apetytu, a tu normalnie wilczy apetyt 😳😊

reklama
Ja też chciałam trzecie dziecko, a jak patrzę na pozytywny test to mnie przerażenie ogarnia. Cieszę się bardzo, ale też mam pełno obaw....
Uwielbiam dzieci, szczególnie takie malutkie [emoji4] muszę się oswoić z ta myślą.
Dałyśmy radę z dwójką, damy rade i z trójka ;-)
Ja też uwielbiam takie maluszki. Pracuje w przedszkolu, mam 1,5-2latki ale to juz nie to samo ;-)
Z ogromną nadzieją też tu przycupne. Poronilam w maju, teraz 1 cykl po poronieniu kiedy mogliśmy się starać.
W sumie na zalecenie lekarza przyjmowałam Luteine, testowalam beta, zeby wiedziec czy odstawiać Luteine, a tu 26 dc beta-hcg 13.7, a 28 dc 39. :)
Mocno trzymam kciuki, ale wiem, że czar może prysnac. Jakoś trudno uwierzyć i się cieszyć po wydarzeniach z maja. Głowa strasznie swieruje ile złych rzeczy może być.

W piątek wizyta u gin. Za pewne nic nie będzie widać, a cierpliwość nie moja mocna strona.

Mam nadzieje, że się w tej grupie utrzymamy do kwietnia ;)
Trzymam mocno kciuki &&& i gratuluję [emoji173]
Ja miałam owulację tak myślę że 17 lipca. Mam bardzo tkliwe sutki co mi się nigdy nie zdarza. Bardzo bym chciała aby to coś zwiastowało.... [emoji256][emoji18][emoji173]️
Oby to było to &&& :-)

Ja objawów nie mam. Cycki trochę inne niż przy okresie i to tyle. Energię mam jak zawsze, apetyt też. Czasami myślę czy ta ciąża mi się nie śniła

Do góry