klaudiaanita
Fanka BB :)
Tak w PolsceTrzymam kciuki! Będzie dobrze! A tak pozatym to mieszkasz poza PL, że w sobotę badania?
To będzie mój nowy lekarz ,pierwszy raz do niego idę i przyjmuje w soboty tez
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak w PolsceTrzymam kciuki! Będzie dobrze! A tak pozatym to mieszkasz poza PL, że w sobotę badania?
Ja nie mam sily dzis nawet pisac zrobilam obiad i nieudama szarlotke, bylam na dworze z dzieckiem i normalnie poszłabym juz spacA jaki tu spokój dziś
A ja się położyłam po śniadaniu. Zjadłam do 13 tylko żelki, czekoladę i banana. W końcu poszłam spać bo w nocy za mało bylo, godzinę temu wstałam i dochodzę do siebie. Zjadłam aż 2 tosty z normalnego chleba, 3 kanapki z szynką i majonezem i powoli mi lepiej. Teraz inka i coś słodkiego...Ja nie mam sily dzis nawet pisac zrobilam obiad i nieudama szarlotke, bylam na dworze z dzieckiem i normalnie poszłabym juz spac
Spokojnie ja ostatnio wypilam pol opakowania herbaty malinowej.....z hibiskusem. Żyje jest okOstrzegam Was przed fuzetea, smak brzoskwiniowy (nie wiem jak inne). Wypiłam wczoraj ponad pół, patrzę, a tam nie tylko brzoskwinia, ale i hibiskus! Niby tylko 0.01% ale trochę się boję, nie ukrywam...
Wow, jaka mieszankaA ja się położyłam po śniadaniu. Zjadłam do 13 tylko żelki, czekoladę i banana. W końcu poszłam spać bo w nocy za mało bylo, godzinę temu wstałam i dochodzę do siebie. Zjadłam aż 2 tosty z normalnego chleba, 3 kanapki z szynką i majonezem i powoli mi lepiej. Teraz inka i coś słodkiego...
Narobilas mi ochoty na tosty mialam nic juz nie jeść bo mdli mnie ale tosty chętnieA ja się położyłam po śniadaniu. Zjadłam do 13 tylko żelki, czekoladę i banana. W końcu poszłam spać bo w nocy za mało bylo, godzinę temu wstałam i dochodzę do siebie. Zjadłam aż 2 tosty z normalnego chleba, 3 kanapki z szynką i majonezem i powoli mi lepiej. Teraz inka i coś słodkiego...