Czarna 36
Fanka BB :)
No i cieszę sie ze badanie wykazalo ze wszystko jest okSuuuperZazdraszczam jestes ju po.Ja mam 5 pazdziernika badanie oby bylo wszystko ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i cieszę sie ze badanie wykazalo ze wszystko jest okSuuuperZazdraszczam jestes ju po.Ja mam 5 pazdziernika badanie oby bylo wszystko ok
Nie wiem moj/moja to chyba kopie w ten jajnik z nudów raz na 30,40 min. Oj teraz częściej. MasakraMoja mloda krzyczy, ze mi dziecko sie gotuje w brzuchu tak bulgota o teraz znowu czuje nacisk na jajnik. Trampolinę sobie zrobil czy co
Dziękuję !No i cieszę sie ze badanie wykazalo ze wszystko jest ok
To całkiem normlane, ja też czasami az stanę w miejscu tak mnie tam nagle cos zlapie! Ciąża jest z lewego jajnika, a nawalaja mnie obydwa, ale nigdy jednoczesnie !Nie wiem moj/moja to chyba kopie w ten jajnik z nudów raz na 30,40 min. Oj teraz częściej. Masakra
A ja chcę i mogę, ale zdarzyło mi się pawia puścić w trakcieCały repertuar
Wiem, może dla Was mało śmieszne, ale uśmiałam się
Wow usg cudowne mialas,ja po takim juz bym byla spokojniejszaMam czas Wam napisać o dzisiejszym USG prenatalne, z pomiarami! Fajnie bo byłam zapisana na 08:30, wiec pierwsza. To była pracownia echa płodu na Karowej (W-wa). 30 min trwa badanie!
Gdzie tam pęcherz pełny, tu trzeba odróżnić, leciałam do łazienki w trakcie badania, bo macice naciska i mniej miejsca odrazu.
Dzidzia❤ rośnie i ma 5,9cm pomiary wszyskie prawidłowe, organy sie rozwijaja, nosek jest, krecił sie tak, że musialam zrobić 3 przysiady by zmienił pozycję, a jak lekarka chciała zmierzyć naczynie krwionośne, które ma milimetry, ustawia, łapie, a ciach Dzidzia ❤ się przesuneła.
Ruszał nóżkami, z rączkami, serduszko ❤ 160 uderzeń! Przeziernosc 1.7mm, zatem spokojnie! Miałam też pobranie Pappa i za tydzień konsultacja wyniku, taka tu jest procedura.
Zatem też dziś jestem w skowronkach❤!!!
trzymam za słowoDziękuję !
Ja Ci mówię, ze będzie ok❤, zobaczysz ponownie! Już przy badaniu moczu się nie myliłam !
To prawda nigdy jednocześnie. Dzis prawy rządzi.To całkiem normlane, ja też czasami az stanę w miejscu tak mnie tam nagle cos zlapie! Ciąża jest z lewego jajnika, a nawalaja mnie obydwa, ale nigdy jednoczesnie !
Ojej i rosnijcie duże i zdrowe ❤