reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja tam od marca nie noszę jeansow🙃, praca zdalna i w kamerce widać do połowy 🤣 hahahah! Teraz tez spodnie z gumką i jest super! Chce kupic jakieś ciążowe ledzajsy i rajty!!! Ja mam 180cm wzrostu, więc muszę kupować rzeczy na długie nogi 😉, a sukienki brzuch mi skróci 😃!

reklama
No nie wierzę 🤬 czyli nieważna efektywność, tylko obecność? Zatem ch...j nie szef 😠! Przedłuża Ci tylko do porodu, ale nie ogarniam jak to pajac prawnie zalatwi! 😤
Daj spokój 😔 Byłam jedną z najlepszych w swojej sekcji. Zawsze na szczycie tych pieprzonych tabelek w excelu i co z tego... Szefowi wierzę, że o mnie walczył ale HR niestety ma ostatnie słowo. Zapomniałam, że na otarcie łez był tekst, że jak już urodzę to oni mnie z otwartymi ramionami przyjmą 😂 Szczyt hipokryzji...

Ja od jakiegoś czasu noszę tylko ciążowe spodnie, bo w normalnych mi niewygodnie i mnie cisną 🙈😝😳 też wkroczyłam podobno w 4 miesiąc (12+2) dzisiaj i brzuszek taki jak na załączonym zdjęciu (chociaż spodnie ciążowe trochę go spłaszczają, najokazalszy jest w obcisłych sukienkach 😝😝😂😂😃), a za 5 dni prenatalne, akurat w 13tc, więc na styk 🙈🙈🙈😂😂😍
Fajny masz ten brzuszek😍U mnie jeszcze tak nie widac....ale ja jestem 10 tc+2

Daj spokój 😔 Byłam jedną z najlepszych w swojej sekcji. Zawsze na szczycie tych pieprzonych tabelek w excelu i co z tego... Szefowi wierzę, że o mnie walczył ale HR niestety ma ostatnie słowo. Zapomniałam, że na otarcie łez był tekst, że jak już urodzę to oni mnie z otwartymi ramionami przyjmą 😂 Szczyt hipokryzji...
Pfff! Ja bym im pokazała znak pokoju po takim tekście.
Pamiętam jak mi szef wydupczył z końcem umowy, po tym jak trafilam do szpitala z ciążą ektopową. Później dzwonila pani manager, żeby wrócić. Śmiechu nie było końca. Myslal, ze bedzie pomiatać ludźmi, wywalać ich, bo ma taki kaprys i to w momencie, kiedy potrzebował czlowiek tej pracy, nie dla kasy, odskocznia, żeby nie popaść w depresje po stracie. Wiedzial dlaczego trafilam do szpitala. I zachował się jak cham. Zle mu nie życzę, ale karma jest suką.

Ja tam od marca nie noszę jeansow🙃, praca zdalna i w kamerce widać do połowy 🤣 hahahah! Teraz tez spodnie z gumką i jest super! Chce kupic jakieś ciążowe ledzajsy i rajty!!! Ja mam 180cm wzrostu, więc muszę kupować rzeczy na długie nogi 😉, a sukienki brzuch mi skróci 😃!
Ja sobie kupilam takie legginsy czy inny badziew,nie ciazowe ,ale maja taka gumke szeroka zamiast guzika,i teraz ta guma cudownie wbija mi sie w polowie brzucha i mam mega falde nad i pod gumka,i wygladam jak szynka zwiazana

Hej dziewczyny :) Witam się zza krzaka 🤪 Czytam Was od samego początku (termin mam na 2.04), ale nie rejestrowałam się, żeby nie zapeszyć. Taka trochę paranoiczka ze mnie. Ale dziś kończę 12 tygodni i chyba co ma być to będzie bez względu na to, czy się przywitam czy nie. Poza tym stara d... ze mnie i chyba też przez to siedziałam za krzakiem ;)
Czesc witamy. A ile masz lat?😉

reklama
Do góry