reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ja stwierdziłam ze w poniedzialek(10+5) pojde do kadrowej i jej powiem ze ciaza mnie spotkala;) stwierdzialam ze nawet jak cos sie stanie to na tym etapie juz wyladuje w szpitalu na dluzej,lepiej niech wiedza w pracy.ale powiem zeby nie mowili innym pracownikom co musza uszanowac.moj glowny szeef jak sie dowiedzial to nie powiedzial nawet pomniejszym szefom tylko wolal mnie na spotkania i ja pewna ze oni wszyscy wiedza zaczelam a ze to a ze tamto ze do szpitala a oni sie na mnie patrza jak na szynke i ty jestes w ciazy!!??uszanowal moja prywatnosc az za bardzo,ale sam nikomu nie powiedzial.Mam wrazenie ze sie patrza na mnie na brzuch i mysle ale mi sie przytylo,ale bo domyslalaj sie ze ciaza ale cicho siedza i glupkow udaja.pracownikom nie chcialabym az do 12 tyg mowic ale wygaldam juz okraglo ehh

Dziewczyny a ja jestem trochę podłamana, zaczyna mi być ciasno w spodniach, niby się dopinam ale za ciasno już, jutro muszę skoczyć do primark po jakieś ciuchy bo już mi nie wygodnie, to dopiero 12tydzien,boje się że znów tyle przytyje.. Czy wy też czujecie zmianę w ciuchach?, 🤔🤔😥
No ja niby dopinam spodnie ale czuje sie bardzo niekomfortowo.😑

Aaaaa przeczytałam cały dzień, leżę pod kocem jak rozdeptany kapec, spaciuu! Wstawalam wczesniej niz zwykle, pojechałam na badania i przez to musiałam pracować do 18! 🤪

reklama
Ja mam 16.04. termin. Co do piersi, to mam ogromne żyły a brodawki i sutko momentami aż sine jakby były.
Ja prenatalnymi też się stresuje, zwłaszcza, że koleżance poiwedzieli że będzie miała dziecko z downem, ale na szczęście urodziło się zdrowe...tylko ile nerwów do końca ciąży?
Ja mam powiększone piersi ale Pamela ze mnie żadna. Tak delikatnie mi podrosly. Brzuch wyeala koncertowo.

Do góry