reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

swojskie wędliny i miałam je podzielic i część zamrozić. No i jak zaczęłam je dzielić i kroić to tak sie nazarlam polędwiczki, kiełbaski, boczusiu
Jej, ja tak miałam dzis w sklepie... wedlineczka, kiełbaska wiejska, gołąbki, świeże bułeczki mi zapachniały... wykupilam pół asortymentu ;) czułam się jak dziecko w sklepie z cukierkami :D apetyt mi wrócił! Nareszcie!

reklama
A ja właśnie siedzę i znowu żałuje swoich grzechów spożywczych😜 mąż przywiózł od rodziców swojskie wędliny i miałam je podzielic i część zamrozić. No i jak zaczęłam je dzielić i kroić to tak sie nazarlam polędwiczki, kiełbaski, boczusiu i jeszcze zagryzlam nie wiadomo po co bananem, ze teraz próbuje dojść do siebie na kanapie🤦‍♀️
Ja dzis synkowi z talerza wyjadalam mieso i fasolke szparagowa....matka dziecku,jeszcze jakby to moj maz robil to by dostal opierdziel a tak to wstyd hah

My nieraz rozmawiamy z mezem co byśmy zrobili gdybyśmy nie mieli możliwości mieszkać tu w domu i napewno byśmy mieli kredyt mniejsze mieszkanko i zycie calkiem inaczej by nam sie toczyło nie mogłabym sobie pozwolić na zostanie w domu z dzieckiem itp tak więc każdy mozna powiedzieć z nas ma inna historie a kredyt ma pewnie 80peocent Polaków bo jak sie czegos dorobić w naszym kraju?

Ps siedzę dzis pierwszy raz nad kibelkiem i modlę sie o to zeby popuścilo 🤢🤢🤢
Dokaldnie, niektórzy minkowia że spoko mam jak nie mam kredytu. Ale kurcze, mnie na ten kredyt jeszcze nie stać żeby go wziąć. Mieszkamy z rodzicami na ponad 50 metrach. Jest ok, i w sumie będę miała komu dziecko podrzucać ale jak będzie nas stać na coś własnego to nie będę się wahać by się wyprowadzic.

Ja właśnie dowiedziałam się, że pracodawca niestety nie przedłuży mi umowy na czas nieokreślony bo uwaga, taka jest polityka firmy, że kobietom w ciąży nie przedłużają umów na czas nieokreślony. Jestem rozgoryczona bo radziłam sobie świetnie, wyniki miałam lepsze od kolegów i ich umowy zostaną przedłużone a moja nie...
No nie wierzę 🤬 czyli nieważna efektywność, tylko obecność? Zatem ch...j nie szef 😠! Przedłuża Ci tylko do porodu, ale nie ogarniam jak to pajac prawnie zalatwi! 😤

reklama
Do góry