aga6
Fanka BB :)
ja tez lubie zwierzaczki.Tak gdzieś tam wspomniałam ze najważniejsze ze Julia cala i zdrowa także córeczka a coś o mnie hmm, pomijając już te moje rewolucje ciazowo zdrowotne. Nazywam się Monika mam 26 lat od 4 lat mieszkam na wsi koło Niepołomic, wcześniej w Tychach. Ogólnie jestem strasznie zwierzolubna, moją pasją są psy dlatego też mam ich az 3 + kot. Przez lata to one były dla mnie najważniejsze i nie wyobrażałam sobie życia innego niż Zawody, wystawy, wyprawy w góry czy wielogodzinne wyprawy do lasu oczywiście z psami. Urlopu z psami, wycieczkami nad rzekę z psami wycieczkami rowerowymi z psami i wszystkiego co tylko się da. Widać człowiek musi dojrzeć do pewnych decyzji dlatego długo odwlekalam rozmowy o dziecku ale w końcu i mnie to dopadło. Na tą chwilę nie mogę się doczekać mojej córeczki, i naszych wspólnych już prawdziwie rodzinnych wypraw i wyjazdów [emoji7] wiem ze to szaleństwo psy kot dziecko, ale ja tak właśnie wyobrażałam sobie swoje życie dawno dawno temu, dlatego cieszę się ze trafiłam na faceta który podziela moją pasję, bo właściwie to tak się poznaliśmy, dzięki psom....
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
aktualnie mam psiaka u rodziców i u siebie drugiego
i tez wszedzie gdzie nie jedziemy to z naszą Happy
jeszcze niedlugo córa dolaczy do naszych eskapad i bedzie cudnie <3 ah ten moj maz ma przerabane :d
on sam i my trzy baby :d