Pamietam Cie troche z poczatku,wątek ciąża po 40 nadal sie trzyma,chyba ze mówisz o utworzonym na naszym prywatnym mamuski 35+.?
Cześć, weszłam na chwile żeby zobaczyć czy ktoś jeszcze oprócz Mapsta skomentował mój post i widzę, ze rozpętałam małą burzę
Może kilku z nas była potrzebna taka mobilizacja
Dorota37, tak, miałam na myśli to prywatne 35+, może coś przeoczyłam ale chyba umarło.
No to zacznę jeszcze raz. Mam 42 lata co czyni mnie chyba seniorka w tej grupie
Mieszkam w Poznaniu (pozdrowienia dla innych poznanianek, przy okazji, który szpital wybralyście?) Mam w brzuszku dziewczynkę - Klarę, na co wskazuje wynik Nifty i kilka usg. To moje pierwsze dziecko i dlatego wszystkie wasze informacje i porady są niezwykle cenne. Dziś zaczynam 29 tydzień, na plusie na razie 7 kg, chyba niezle, bo bałam się zamiany w wieloryba (generalnie albo dieta albo sport trzymały mnie w formie, teraz ani jedno ani drugie za bardzo nie wchodzi w grę
Przygotowania idą pełna para, dziś zaczęłam prasować ciuszki i po niecałej godzinie kręgosłup odmówił mi współpracy. Mój mąż do tej pory uważał, ze jest jeszcze bardzo dużo czasu na wszystko, a dziś mnie zaskoczył, zmartwił się, ze mamy jeszcze nie wyprany wkład do fotelika samochodowego (na razie śpią w nim na zmianę nasze 3 kotki), bo co on biedny zrobi jakbym jakoś niedługo zaczęła rodzic
.
We wtorek byłam u mojej gin, robiła mi już badanie 3. trymestru, wszystko OK, ale na wyniku który dostałam przepływ w przewodzie żylnym jest nieprawidłowy. To może być kwestie złego ustawienie dzieciaczka i trudności w zmierzeniu, ale trochę mnie to martwi, myślicie, żeby iść jeszcze gdzieś i powtórzyć? Ogólnie jestem chyba trochę przewrażliwiona i oba dotychczasowe badania prenatalne robiłam po dwa razy
No dobra, trochę nadrobiłam, czas iść odwiedzić dziadka
Napisane na iPad w aplikacji
Forum BabyBoom