reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2017

1475742452474.png

Ja widze takie rzeczy nie wiem nawet gdzie sa takie opcje o ktorych piszecie[emoji5]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475742452474.png
    1475742452474.png
    24,3 KB · Wyświetleń: 628
reklama
Witam wszystkie mamy.nie udzielałam się wcześniej ale czytam Was codziennie praktycznie od samego początku. Przeżywałam wszystkie straty i cieszyłam się ze wszystkich pozytywnych wieści razem z Wami, przez cały ten czas. Widzę, że piszecie tu coraz mniej- pewnie jesteście teraz bardziej na prywatnym wątku i w związku z tym postanowiłam się odezwać, licząc po cichu na zaproszenie "tam" [emoji5] . brakowałoby mi codziennych wieści od Was, miłoby było dalej Was podczytywać i być może nieraz coś od siebie wtrącić ( gdyby kogokolwiek to interesowało).
Tak krótko o sobie: jutro kończe 13 tydzień ciąży.mam już 4letnią córeczkę.
Pozdrawiam

Napisane na HUAWEI Y530-U00 w aplikacji Forum BabyBoom

@salatkaOwocowa wchodzisz na strone glowna
Screenshot_2016-10-06-11-17-09.png
i pozniej masz tak: forum, subskrybcje, nieprzeczytane, ciągniesz ten pasek dalej i masz bierzesz udział, wchodzisz w to i powinnaś mieć forum ktore obserwujesz :)
Screenshot_2016-10-06-11-17-23.png

Prościej juz nie umiem wytlumaczyc xd

ckai43r886icswaj.png

Załączniki

• Screenshot_2016-10-06-11-17-09.png
    Screenshot_2016-10-06-11-17-09.png
    20,6 KB · Wyświetleń: 699
  • Screenshot_2016-10-06-11-17-23.png
    Screenshot_2016-10-06-11-17-23.png
    108,5 KB · Wyświetleń: 657
Ide joo_asia twoją ścieżka ale u mnie widac tylko brak wątków niestety

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Rene spróbuj tak: wejdz w nieprzeczytane (to ten sam pasek co bierzesz udzial). Tam szukaj kwietniowe mamy 2017forum, jak juz znajdziesz wejdz na wątek, w prawym gornym rogu bedziesz mieć plusa kliknij na niego pojawi sie haczyk. A potem wejdz w subskrypcja (w tej samej linii co nieprzeczyt, bierzesz u.) I tam będzie wątek, bynajmniej ja tak mialam, powodzenia [emoji12]

Hey Dziewczyny! O raju, tu już wątki prywatne a ja dopiero chciałam dołączyć... Jestem świeżo po badaniach prenatalnych i jakoś dopiero teraz zaczynam się cieszyć na spokojnie;)! Termin mam na 18 kwietnia, jestem już mamą dwulatka. No i po raz drugi mam cukrzycę ciążową, więc dorota37 - jak co to łączę się w bólu, masz dietę ułożoną z tymi WW?
Pozdrawiam Kwietniówki;)

Saszowata nikt mi konkretów nie podał,mam unikać cukrów prostych-słodyczy i owoców i właściwie to tyle. I sama nie wiem co o tym myślec -jem ciemny chleb ,chuda wedlinke,pomidory ,nabiał jakiś ,mięso gotowane.Nikt ani mnie nie skierował do diabetologa i nie wiem czy to wystarczy ,czy musze cos wiecej robic.Dietę jaka miałam stosowana w szpitalu przez 2 dni nie wiem czy mozna nazwac cukrzycowa.

reklama
Dorota A jak Ci wyszła krzywa cukrowa? Fakt, jeśli nie dostaniesz skierowania do diabetologa to tak naprawdę nie będziesz wiedziała na czym stoisz, i czy mierzyć cukry czy nie... Pogadaj ze swoim ginekologiem!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry