reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Cześć Dziewczyny :) Obserwuję Was od paru tygodni i wreszcie zdecydowałam się dołączyć. Z tego co zauważyłam będę chyba najstarsza :) Jutro zaczynam 12 tydzień, w czwartek badania prenatalne i oczywiście ogromny stres. To moje pierwsze dziecko i tym bardziej się niepokoję. Póki co jest wszystko dobrze, w zeszły czwartek maluch miał ponad 3 cm i serduszko pięknie biło. Trzymajcie kciuki za geriatryczną mamę :)
Hej :)
Witamy i oczywiście trzymamy kciuki :)

reklama
Witamy ponownie i nowe i stare mamuśki hehe
Jakos tak jest ze ta zamknieta nie chce dzialac w aplikacji... Ale dlaczego to juz nie mam, pojecia...

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Hej dziewczyny
Ja cały czas źle się czuje, chodzę do pracy, ale naprawdę resztką sił. Jeszcze październik przechodzę i myślę, że w listopadzie zrobię sobie już wolne.
Już niedługo mam prenatalne, trzymajcie kciuki :)
W ogóle to chyba jakąś lekką depresję mam, nic mnie nie cieszy, ciągle zmęczona jestem, i najchętniej jak wracam z pracy to walnęłabym się w łóżko i spała.
Dziś mąż mnie na zakupy zabiera, żeby mi humor poprawić.

Witamy ponownie i nowe i stare mamuśki hehe
Jakos tak jest ze ta zamknieta nie chce dzialac w aplikacji... Ale dlaczego to juz nie mam, pojecia...

Bo to jest grupa, a nie forum... Żeby zrobić temat zamknięty na forum musiałabym być jego moderatorem. Musicie się zapisać do grupy, obserwować wątki i będą normalnie powiadomienia pojawiały się w aplikacji :) Inaczej zrobić się nie da. Chciałyście forum prywatne i jest, ja ze swojej strony zrobiłam tak, jak najlepiej umiałam :)

Bo to jest grupa, a nie forum... Żeby zrobić temat zamknięty na forum musiałabym być jego moderatorem. Musicie się zapisać do grupy, obserwować wątki i będą normalnie powiadomienia pojawiały się w aplikacji :) Inaczej zrobić się nie da. Chciałyście forum prywatne i jest, ja ze swojej strony zrobiłam tak, jak najlepiej umiałam :)
Pewnie, to juz nie Twoja wina tylko zasad dzialania aplikacji;)
Dla mnie to nie problem, zaden;)

reklama
Do góry