reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Ja mam 11.10 i juz sie cykam a to jeszcze 10dni..... Ale damy rade i na pewno wszystko będzie ok! Nie widze innej, opcji:)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Ja się trochę boję o serce, bo sama miałam problemy i w rodzinie też były przypadki z wadami... Ale jestem dobrej myśli :) Nie ma co się nakręcać... :)

Matko znowu napisałyście tyle że nie wyrabiam :D
Witam nowe mamy :) to ja chyba trzecia będę wczoraj skończyłam radośnie 38 lat :D i od teraz obchodzę tylko imieniny ;) :D
Przestańcie się przejmować tymi prenatalnymi, będzie dobrze, zobaczycie

To teraz ja idę ogarnąć tą grupę zamkniętą, nawet zaproszenie dostałam :)

Ja też okropnie zmeczona. I tak kolo 13-14 sen mnie boerze i nie ma opcji zebym sie nie położyła. Dziś były 2godz

ckai9jcgs36qh1uk.png

Cześć Dziewczyny :) Obserwuję Was od paru tygodni i wreszcie zdecydowałam się dołączyć. Z tego co zauważyłam będę chyba najstarsza :) Jutro zaczynam 12 tydzień, w czwartek badania prenatalne i oczywiście ogromny stres. To moje pierwsze dziecko i tym bardziej się niepokoję. Póki co jest wszystko dobrze, w zeszły czwartek maluch miał ponad 3 cm i serduszko pięknie biło. Trzymajcie kciuki za geriatryczną mamę :)

Witamy ;) Super wieści , że dzidzia zdrowo rośnie i oczywiście trzymam kciuki za prenatalne.

reklama
Matko znowu napisałyście tyle że nie wyrabiam :D
Witam nowe mamy :) to ja chyba trzecia będę wczoraj skończyłam radośnie 38 lat :D i od teraz obchodzę tylko imieniny ;) :D
Przestańcie się przejmować tymi prenatalnymi, będzie dobrze, zobaczycie

To teraz ja idę ogarnąć tą grupę zamkniętą, nawet zaproszenie dostałam :)

Wszystkiego co najlepsze ......oraz radosnego oczekiwania na dzieciątko ;) Sto lat

Do góry