reklama
adziorek
Fanka BB :)
jooo_asia
Widocznie reszte tez trzeba obserwowac i powinno dzialac Watek jest prywatny, cala grupa jest prywatna, sprawdzalam, bo sie wylogowalam i nic nie widac Na razie kazda moze dolaczyc, pozniej moderator bedzie akceptowal i juzTak trzeba dodac sie do grupy aby dzialalo.
Mi w aplikacji dziala tylko ten glowny watek Kwietniowe Mamy 2017 FORUM. Na komputerze kliknelam zeby obserwowac.
Te inne watki lista, zachcianki i usg nie dziala mi w telefonie. Nie widze tego. Tylko na kompie. Bo rozumiem joo_asia ze tam tez utworzylas, w tej prywatnej grupie te watki?
Milkchocolate
Hej!
Ja tam w nocy probowalam dołączyć i chyba nawet mi sie udalo; p
Ja dzisiaj przezylam kolejna noc z bolem zęba... Zaraz dzwonie do dentysty.. To będzie w sumie juz jest moja zmora w ciazy.... Spalam na lodzie, bo walczyłam zeby nie brac zadnej tabletki..
Niestety ale to genetycznie tak mam.. Moja babcia, mama, siostra straciły zeby w ciazy... Tylko ze ja to zaraz biegne do tego dentysty, bo jednak nie chce byc szczerbata a tak młodym wieku...
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Ja tam w nocy probowalam dołączyć i chyba nawet mi sie udalo; p
Ja dzisiaj przezylam kolejna noc z bolem zęba... Zaraz dzwonie do dentysty.. To będzie w sumie juz jest moja zmora w ciazy.... Spalam na lodzie, bo walczyłam zeby nie brac zadnej tabletki..
Niestety ale to genetycznie tak mam.. Moja babcia, mama, siostra straciły zeby w ciazy... Tylko ze ja to zaraz biegne do tego dentysty, bo jednak nie chce byc szczerbata a tak młodym wieku...
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
An-ia
Za 2tyg prenatalne. Ogólnie to już co raz lepiej. Jeszcze czasami zrobi mi sie nie dobrze albo brzuch pobolewa ale tak jak by mniej. Tylko piersi bolace w dalszym ciagu.
Wczoraj przyszedl do mnie moj zamowiony rogal w nocy troche sie z nim szamotalam ale ogolnie lepiej mi sie spalo
Cześć Dziewczyny Obserwuję Was od paru tygodni i wreszcie zdecydowałam się dołączyć. Z tego co zauważyłam będę chyba najstarsza Jutro zaczynam 12 tydzień, w czwartek badania prenatalne i oczywiście ogromny stres. To moje pierwsze dziecko i tym bardziej się niepokoję. Póki co jest wszystko dobrze, w zeszły czwartek maluch miał ponad 3 cm i serduszko pięknie biło. Trzymajcie kciuki za geriatryczną mamę
reklama