reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Cześć dziewczyny,
Długo się nie odzywałam, ale czytalam forum, więc chociaż wiem co u Was.
Przykro mi z powodu tych, ktorym tym razem sie nie udało. To cholernie niesprawiedliwe!

Ja dzis przeżylam chwile grozy. Jestem świeżo po usg "genetycznym"
Wszytsko jest dobrze, żadnych odchyleń od normy, NT i NB prawidlowe, narządy prawidłowe, 2 ręce, 2 nogi i ... niespodzianka między nogami. Kurcze, bylam pewna, że to dziewczynka a ty takie zaskoczenie :) Zawsze marzyłam o tym, żeby mieć pierwszego synka, ale intuicja mowiła mi, że tym razem to dziewczynka.
Przed badaniem kilka dni bez kja nie było co do mnie podchodzić, po prostu nerwy o to jak pójdzie mnie zżerały. Teraz trzymam kciuki za Wasze badanie :)

reklama
Ninka - a byl z tym u neurologa kiedyś?

Beacia - jestem w szoku... :( :( :( :( Nie poddawaj się... Daj sobie czas... Na rozpacz, na odpoczynek. Zadbaj o siebie. Trzymam kciuki za Ciebie...

Co do facetów to ja sie do mojego od wczoraj nie odzywam. Cały tydzień o wszystko sie czepia a wczoraj to juz przegiął totalnie i sie najzwyczajniej w świecie na niego obraziłam :(

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png

Dzisiaj rano śmigam do lekarki,trzymajcie kciuki.
Co do facetów mnie też wczoraj wnerwił i mam focha, wszystko mnie drażni w sekundzie pewnie hormony. Moj znowu zamiast mi w czymś pomoc to postanowił sobie zagrać wrrr

Zazdroszczę reakcji faceta... Moj ma to wszystko w d... Wczoraj pierwszy raz dotknal mojego brzucha a dzis jak poprosiłam go zeby zrobil kolacje bo zle się czuje to powiedzial ze musze sobie jakos radzić...
Dobrze ze mam chociaż córeczkę przy sobie:(
Ojej może się zmieni jak dzidziuś będzie większy i ruszał sie w brzuszku albo jak będzie na świecie [emoji6]

3jgxsek2cju1kis7.png

Cześć, u nas noc średnia cora budziła sie co chwile. Marudzila ze a to boli ją głowa a to ucho, dostala ibum i zasnęła do 6. Ja ledwo na oczy patrzę teraz po śniadaniu jest mi zupełnie nie dobrze.

3jgxsek2cju1kis7.png

reklama
Dzien dobry
Sylwia widze ze mialysmy podobna noc :( moja Laura budzila sie dzisiaj chyba z 15 razy.
Od rana tez sceny odstawiala, nie chciala jesc sniadania i wymyslala ze chce cos slodkiego.
Teraz jest w przedszkolu a ja odpoczywam bo az brzuch mi sie spial...

Do góry