reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Oj dziewczyny z tymi dziećmi to są przeboje. Moja tez charakterna. Nie lubi się ubierać a najbardziej nie znosi skarpetek. Ile to ja się za nią nabiegam to głowa mała. Ostatnio tesciowa powiedziała ze mój mąż robił tak samo jak był mały no to teraz wszystko jasne. Mąż ogólnie jest dobry dla mnie, opiekuńczy od samego początku. Teraz tylko chory i rozczula się nad sobą. Ma 37 stopni i panikuje jakby już umierał.
Ja dziś tez wizyta ale od 14.30 w kolejce wiec nie wiem o której będzie. USG nie będzie bo miałam 2 tygodnie temu ale na pewno zbada i posłucha serca. Trzymajcie kciuki żeby było wszystko dobrze.

oar83e3kwb829h8w.png

zem3df9hb2pkv46d.png

reklama
Oj dziewczyny z tymi dziećmi to są przeboje. Moja tez charakterna. Nie lubi się ubierać a najbardziej nie znosi skarpetek. Ile to ja się za nią nabiegam to głowa mała. Ostatnio tesciowa powiedziała ze mój mąż robił tak samo jak był mały no to teraz wszystko jasne. Mąż ogólnie jest dobry dla mnie, opiekuńczy od samego początku. Teraz tylko chory i rozczula się nad sobą. Ma 37 stopni i panikuje jakby już umierał.
Ja dziś tez wizyta ale od 14.30 w kolejce wiec nie wiem o której będzie. USG nie będzie bo miałam 2 tygodnie temu ale na pewno zbada i posłucha serca. Trzymajcie kciuki żeby było wszystko dobrze.

oar83e3kwb829h8w.png

zem3df9hb2pkv46d.png
Trzymam kciuki:) och jak dobrze ze moja corka jest jeszcze malutka i nie chce mi jeszcze rzadzic:)

oar83e3kwb829h8w.png

zem3df9hb2pkv46d.png
Trzykamy kciukasy :)

ckai43r886icswaj.png

reklama
Do góry