reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Cześć dziewczyny,
Długo się nie odzywałam, ale czytalam forum, więc chociaż wiem co u Was.
Przykro mi z powodu tych, ktorym tym razem sie nie udało. To cholernie niesprawiedliwe!

Ja dzis przeżylam chwile grozy. Jestem świeżo po usg "genetycznym"
Wszytsko jest dobrze, żadnych odchyleń od normy, NT i NB prawidlowe, narządy prawidłowe, 2 ręce, 2 nogi i ... niespodzianka między nogami. Kurcze, bylam pewna, że to dziewczynka a ty takie zaskoczenie :) Zawsze marzyłam o tym, żeby mieć pierwszego synka, ale intuicja mowiła mi, że tym razem to dziewczynka.
Przed badaniem kilka dni bez kja nie było co do mnie podchodzić, po prostu nerwy o to jak pójdzie mnie zżerały. Teraz trzymam kciuki za Wasze badanie :)

reklama
Ninka - a byl z tym u neurologa kiedyś?

Beacia - jestem w szoku... :( :( :( :( Nie poddawaj się... Daj sobie czas... Na rozpacz, na odpoczynek. Zadbaj o siebie. Trzymam kciuki za Ciebie...

Co do facetów to ja sie do mojego od wczoraj nie odzywam. Cały tydzień o wszystko sie czepia a wczoraj to juz przegiął totalnie i sie najzwyczajniej w świecie na niego obraziłam :(

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png

Dzisiaj rano śmigam do lekarki,trzymajcie kciuki.
Co do facetów mnie też wczoraj wnerwił i mam focha, wszystko mnie drażni w sekundzie pewnie hormony. Moj znowu zamiast mi w czymś pomoc to postanowił sobie zagrać wrrr

Zazdroszczę reakcji faceta... Moj ma to wszystko w d... Wczoraj pierwszy raz dotknal mojego brzucha a dzis jak poprosiłam go zeby zrobil kolacje bo zle się czuje to powiedzial ze musze sobie jakos radzić...
Dobrze ze mam chociaż córeczkę przy sobie:(
Ojej może się zmieni jak dzidziuś będzie większy i ruszał sie w brzuszku albo jak będzie na świecie [emoji6]

3jgxsek2cju1kis7.png

Cześć, u nas noc średnia cora budziła sie co chwile. Marudzila ze a to boli ją głowa a to ucho, dostala ibum i zasnęła do 6. Ja ledwo na oczy patrzę teraz po śniadaniu jest mi zupełnie nie dobrze.

3jgxsek2cju1kis7.png

reklama
Dzien dobry
Sylwia widze ze mialysmy podobna noc :( moja Laura budzila sie dzisiaj chyba z 15 razy.
Od rana tez sceny odstawiala, nie chciala jesc sniadania i wymyslala ze chce cos slodkiego.
Teraz jest w przedszkolu a ja odpoczywam bo az brzuch mi sie spial...

Do góry