reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Dziewczyny i ja się z Wami żegnam. W poniedziałek mam się zgłosić na zabieg wywoływania poronienia.

hchy3e3k9yjb23r2.png
Brak mi słów... bardzo mi przykro.. [emoji20][emoji20][emoji20]

3jgxsek2cju1kis7.png

reklama
Aaaaaaaa :D no to pewnie, że tak :) Ja prywatnie chodzę dlatego się zdziwiłam, no ale faktycznie :) Mój jak usłyszał serduszko to później pół dnia się cieszył jak głupi [emoji23][emoji173]

ckai43r886icswaj.png
Zazdroszczę reakcji faceta... Moj ma to wszystko w d... Wczoraj pierwszy raz dotknal mojego brzucha a dzis jak poprosiłam go zeby zrobil kolacje bo zle się czuje to powiedzial ze musze sobie jakos radzić...
Dobrze ze mam chociaż córeczkę przy sobie:(

Zazdroszczę reakcji faceta... Moj ma to wszystko w d... Wczoraj pierwszy raz dotknal mojego brzucha a dzis jak poprosiłam go zeby zrobil kolacje bo zle się czuje to powiedzial ze musze sobie jakos radzić...
Dobrze ze mam chociaż córeczkę przy sobie:(

cooo?! ://// co on taki? nie cieszy sie ani nic? Jeju :/ mój tylko jak go prosilam zeby pozmywal albo mi cos szybkiego do amciu zrobił to nie protestował ani nie marudził ;(
przykro takie cos czytac :/

cooo?! ://// co on taki? nie cieszy sie ani nic? Jeju :/ mój tylko jak go prosilam zeby pozmywal albo mi cos szybkiego do amciu zrobił to nie protestował ani nie marudził ;(
przykro takie cos czytac :/
Nie wiem o co chodzi... Ale jest mi strasznie przykro...
Jak bylam w ciąży z coreczka to dbal o mnie. Jak tylko cos bylo nie tak to martwil sie razem ze mną... A teraz jakas znieczulica go wziela... Nie rozumiem tego bo przecież nosze i jego dziecko

Po raz pierwszy o tej porze zaliczyłam wieczornego pawia [emoji32] To chyba znak od mojego malucha, żebym nie schizowała, bo każdym bólem się od wczoraj przejmuję... [emoji23] Do tego mniejsze mdłości, a tu proszę... :) Dziwnie to zabrzmi, ale czuję się spokojniejsza [emoji23]

ckai43r886icswaj.png

reklama
Do góry