adziorek
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja tez dzisiaj miała ciężki poranek :/ najpierw nie mogła sie zdecydować w co sie ubierze, wszystko było brzydkie i albo gryzło albo drapali albo cisnęlo. Potem bym problem ze śniadaniem a jak juz sie udało to ogarnac i wychodziłyśmy to stwierdziła ze ona nigdzie nie idzie bo ja noga boli. 15 min siedziała pod winda.... Wykończy mnie ta moja rodzina niedługo
U nas z ubieraniem to samo :/
Widac ze to male kobiety...
Nie rozmawialam dzis porozmawiam bo jestem na skraju wyczerpania nerwowego... Wczoraj pól dnia wylam bo cora nie chciała nic zjeść a jeszcze mąż... Zwariować można...A rozmawiałaś z nim o tym?
Czyli chlopczykCześć dziewczyny,
Długo się nie odzywałam, ale czytalam forum, więc chociaż wiem co u Was.
Przykro mi z powodu tych, ktorym tym razem sie nie udało. To cholernie niesprawiedliwe!
Ja dzis przeżylam chwile grozy. Jestem świeżo po usg "genetycznym"
Wszytsko jest dobrze, żadnych odchyleń od normy, NT i NB prawidlowe, narządy prawidłowe, 2 ręce, 2 nogi i ... niespodzianka między nogami. Kurcze, bylam pewna, że to dziewczynka a ty takie zaskoczenie Zawsze marzyłam o tym, żeby mieć pierwszego synka, ale intuicja mowiła mi, że tym razem to dziewczynka.
Przed badaniem kilka dni bez kja nie było co do mnie podchodzić, po prostu nerwy o to jak pójdzie mnie zżerały. Teraz trzymam kciuki za Wasze badanie
Napewno tak bedzie wiem ze on tez bardzo chce tego dziecka. Wiem ze się martwi i ze się boi okazywać ze się cieszy bo dla niego jest za wcześnie na to zeby się cieszyć... Moze po wizycie sie zmieni. Jak zobaczy ze wszystko jest ok. Bardzo na to czekam no ale jak go proszę o cos bo się zle czuje to mógłby zrozumieć...Ojej może się zmieni jak dzidziuś będzie większy i ruszał sie w brzuszku albo jak będzie na świecie [emoji6]