adziorek
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja tez dzisiaj miała ciężki poranek :/ najpierw nie mogła sie zdecydować w co sie ubierze, wszystko było brzydkie i albo gryzło albo drapali albo cisnęlo. Potem bym problem ze śniadaniem a jak juz sie udało to ogarnac i wychodziłyśmy to stwierdziła ze ona nigdzie nie idzie bo ja noga boli. 15 min siedziała pod winda.... Wykończy mnie ta moja rodzina niedługo
![]()
![]()
U nas z ubieraniem to samo :/
Widac ze to male kobiety...
Nie rozmawialam dzis porozmawiam bo jestem na skraju wyczerpania nerwowego... Wczoraj pól dnia wylam bo cora nie chciała nic zjeść a jeszcze mąż... Zwariować można...A rozmawiałaś z nim o tym?
![]()
Czyli chlopczykCześć dziewczyny,
Długo się nie odzywałam, ale czytalam forum, więc chociaż wiem co u Was.
Przykro mi z powodu tych, ktorym tym razem sie nie udało. To cholernie niesprawiedliwe!
Ja dzis przeżylam chwile grozy. Jestem świeżo po usg "genetycznym"
Wszytsko jest dobrze, żadnych odchyleń od normy, NT i NB prawidlowe, narządy prawidłowe, 2 ręce, 2 nogi i ... niespodzianka między nogami. Kurcze, bylam pewna, że to dziewczynka a ty takie zaskoczenieZawsze marzyłam o tym, żeby mieć pierwszego synka, ale intuicja mowiła mi, że tym razem to dziewczynka.
Przed badaniem kilka dni bez kja nie było co do mnie podchodzić, po prostu nerwy o to jak pójdzie mnie zżerały. Teraz trzymam kciuki za Wasze badanie![]()
Napewno tak bedzieOjej może się zmieni jak dzidziuś będzie większy i ruszał sie w brzuszku albo jak będzie na świecie [emoji6]
![]()