reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

No i znowu suwaczek mi stoi

Tak samo u mnie :/

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png

reklama
Moja tez dzisiaj miała ciężki poranek :/ najpierw nie mogła sie zdecydować w co sie ubierze, wszystko było brzydkie i albo gryzło albo drapali albo cisnęlo. Potem bym problem ze śniadaniem a jak juz sie udało to ogarnac i wychodziłyśmy to stwierdziła ze ona nigdzie nie idzie bo ja noga boli. 15 min siedziała pod winda.... Wykończy mnie ta moja rodzina niedługo :(

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png

Moja tez dzisiaj miała ciężki poranek :/ najpierw nie mogła sie zdecydować w co sie ubierze, wszystko było brzydkie i albo gryzło albo drapali albo cisnęlo. Potem bym problem ze śniadaniem a jak juz sie udało to ogarnac i wychodziłyśmy to stwierdziła ze ona nigdzie nie idzie bo ja noga boli. 15 min siedziała pod winda.... Wykończy mnie ta moja rodzina niedługo :(

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png

U nas z ubieraniem to samo :/
Widac ze to male kobiety...

U nas z ubieraniem to samo :/
Widac ze to male kobiety...

Ajjjj nawet mi nie mów :( całe lato tylko w sukienkach, wszystkie koszulki spodenki jakies kompleciki nowe wyprane wyprasowane i ani razu nie założone :( za rok bedą juz za małe. Kiedyś z nią walczyłam ale szybko sie poddałam i na najniższej polce w szafie ma ciuszki i sobie sama wybiera w co sie chce ubrać teraz tylko pilnuje zeby pod sukienka miała koszulkę z długim rękawem i albo rajstopy albo spodenki :)
Mam nadzieje ze to drugie bedzie mniej uciążliwe w obsłudze :)

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png

Kingusia ojj nie jest tak łatwo z facetami ,moj tez ma dużo do powiedzenia [emoji6] i nie ubierze byle czego, uwielbia kolor niebieski i już,kupialm mu taki fajny komin na szyje na jesień absolutnie nie będzie w tym chodził ma być chustka. Dzisiaj w takim razie coś jest w powietrzu bo mój mały mężczyzna tez z rana w kiepskim w humorze.
Jestem 3 w kolejce,zostałam zważona i przytyłam pół kg wiec znośnie hehe

Synek przedwczoraj mial gorsza no, poranek i w sumie caly dzien, a potem znalazla się przyczyna... przeziębienie :/

Dzis noc juz ok, z 2 pobudkami, czyli taki standard. Humor tez ok.

Cześć dziewczyny,
Długo się nie odzywałam, ale czytalam forum, więc chociaż wiem co u Was.
Przykro mi z powodu tych, ktorym tym razem sie nie udało. To cholernie niesprawiedliwe!

Ja dzis przeżylam chwile grozy. Jestem świeżo po usg "genetycznym"
Wszytsko jest dobrze, żadnych odchyleń od normy, NT i NB prawidlowe, narządy prawidłowe, 2 ręce, 2 nogi i ... niespodzianka między nogami. Kurcze, bylam pewna, że to dziewczynka a ty takie zaskoczenie :) Zawsze marzyłam o tym, żeby mieć pierwszego synka, ale intuicja mowiła mi, że tym razem to dziewczynka.
Przed badaniem kilka dni bez kja nie było co do mnie podchodzić, po prostu nerwy o to jak pójdzie mnie zżerały. Teraz trzymam kciuki za Wasze badanie :)
Czyli chlopczyk:)

reklama
Ojej może się zmieni jak dzidziuś będzie większy i ruszał sie w brzuszku albo jak będzie na świecie [emoji6]

3jgxsek2cju1kis7.png
Napewno tak bedzie:) wiem ze on tez bardzo chce tego dziecka. Wiem ze się martwi i ze się boi okazywać ze się cieszy bo dla niego jest za wcześnie na to zeby się cieszyć... Moze po wizycie sie zmieni. Jak zobaczy ze wszystko jest ok. Bardzo na to czekam:) no ale jak go proszę o cos bo się zle czuje to mógłby zrozumieć...

Do góry